dimarts, 19 d’agost del 2008

resum de les vacances



I van passant els dies i encara no us he explicat res de les vacances.
Hem estat una setmaneta a la Garrotxa amb les bicis: tranquil·litat i bons aliments. Aire pur, animals de granja, fageda i volcans, poblets amb encant i molt bones viandes. Si senyor, hem estat de "luju". Val la pena que aneu a veure la Carme, de "
El Ferrés".

*-*-*-*-*-*-*
resumen de las vacaciones
Y van pasando los días y todavía no os he explicado nada de las vacaciones.
Hemos estado una semanita en la Garrotxa con las bicis: tranquilidad y buenos alimentos. Aire puro, animales de granja, hayedo y volcanes, pueblecitos de ensueño y muy buenas viandas. Si señor, hemos estado de lujo. Merece la pena que vayáis a ver a Carme, de "El Ferrés".

molinet de colors

Aquest molinet el vaig fer per a la gegantona de l'escola dels nens, la Galeneta. El va lluir a la sortida a Can Marchal i a la Gegantada2008.

Mireu que guapa que és la nostra geganta aquí.

*-*-*-*-*-*-*
molinillo de colores
Este molinillo lo hice para la "gegantona" del colegio de los niños, Galeneta. Lo lució en la salida a Can Marchal y en la Gegantada2008.
Mirad que guapa que es nuestra giganta aquí.

dilluns, 18 d’agost del 2008

doncs ara n'hi prepararem més... per a la segona campanya

Tinc més quadradets en preparació, aquesta vegada els enviaré amb la meva mare, que gairebé es va enfadar quan li vaig dir que ja els havia enviat amb l'elena i l'ainhoa :-) però ara tenim la producció parada perque a Mataró, entre les vacances i la calor agobiant, no trobo llana gruixudeta per a fer quadradets, tot és cotó/perlé i no crec que abriguessin massa... quan els enviem haurem de comptar 2 mesos i esperar a veure si li arriben a la Verónica per Nadal... Ja ha començat la segona campanya d'ajuda... aquesta noia no para!!!

*-*-*-*-*-*-*-*
pues ahora le prepararemos más... para la segunda campaña

Tengo más cuadraditos en preparación, esta vez los enviaré con mi madre, que casi se enfadó cuando le dije que ya los había enviado con elena y ainhoa :-) pero ahora tenemos la producción parada porque en Mataró, entre las vacaciones y el calor agobiante, no encuentro lana gordita para hacer cuadraditos, todo es algodón/perlé y no creo que abrigaran demasiado... cuando los enviemos tendremos que contar 2 meses y esperar a ver si le llegan a Verónica para Navidad... Ya ha empezado la segunda campaña de ayuda... ¡¡¡esta chica no para!!!

ja han arribat a l'Argentina!!!!

ole, ole, ole!!! Estic tan contenta i emocionada!!! Al final, els nostres quadradets ja són a mans de la Verónica i el seu projecte solidari Abrigarlos. Han tardat gairebé dos mesos!?¿"?!¿"?!, però per fi, ja són allà. Gràcies Verónica, per deixar-nos ser una mica millors persones unint les nostres mans i ganxets al teu projecte.

*-*-*-*-*-*-*-*
¡¡ya han llegado a Argentina!!
ole, ole, ole!!! ¡¡¡Estoy tan contenta y emocionada!!! Al final, nuestros cuadraditos ya están en manos de Verónica y su proyecto solidario Abrigarlos. Han tardado casi dos meses!?¿"?!¿"?!, pero por fin, ya están allí. Gracias Verónica, por dejarnos ser un poco mejores personas uniendo nuestras manos y ganchillos a tu proyecto.

dimecres, 13 d’agost del 2008

he tornat...

... però estic colgada de papers i enmig de muntanyes de feina per fer... no dono l'abast... bufff necessito vacances :-) sort que aquest cap de setmana és llarg i m'espera piscineta i platgeta...

he tingut molt de mono de vosaltres i del ganxet (vaig haver de comprar-me un ganxet i un cabdell perquè no m'havia emportat el ditxós xal negre que no s'acaba mai, pensant que no faria res...)

aviat penjo fotos

*-*-*-*-*-*-*-*
he vuelto...
... pero estoy cubierta de papeles y en medio de montañas de trabajo por hacer... no doy al abasto... buff necesito vacaciones :-) suerte que este fin de semana es largo y me espera piscinita y playita...

he tenido mucho mono de vosotros y del ganchillo (me tuve que comprar un ganchillo y un ovillo porque no me había llevado el
dichoso chal negro que no se acaba nunca , pensando que no haría nada...)

pronto cuelgo fotos