dilluns, 31 de maig del 2010

mares solidàries (4)

Seguim teixint quadradets a quatre mans... o a sis o a vuit...

A més de la meva mare, ara he liat a les mares de l'escola per a que em teixexin quadradets a ganxet o a mitja, és igual, i anem fent més mantetes per a que la marga les enviï a la pouponnière de Dakar.

Ens vam reunir dijous passat en una placeta de Mataró, per teixir... que divertit!! els nens jugant als gronxadors i nosaltres teje-teje i xerra-xerra. Aquí us ensenyo les mantes que he fet amb la col·laboració de la montse, la virgi i la marga i amb la llana que ens va donar la iolanda.




Seguimos tejiendo cuadraditos a cuatro manos... o a seis o a ocho...

Además de mi madre, ahora he liado a las mamás de la escuela para que me tejan cuadraditos a ganchillo o a dos agujas, da igual, y podamos hacer más mantitas para que marga las envíe a la pouponnière de Dakar.

El pasado jueves nos reunimos en una plaza de Mataró, para tejer... qué divertido!!!los niños jugando en los columpios y nosotras teje-teje y charla-charla. Aquí os enseño las mantitas que he ido haciendo con la colaboración de montse, virgi y marga y con la lana que nos dió iolanda.

divendres, 28 de maig del 2010

un altre quadradet solidari + patró


La luna va deixar aquest patró al blog de SIBOL, per donar idees de nous quadradets amb flors. M'agraden les fulles en verd... Ja sabeu cap on anirà, oi?

Luna dejó este patrón en el blog de SIBOL, para dar ideas de nuevos cuadraditos con flores. Me gusta como han quedado las hojitas en verde... Ya sabéis hacia dónde irá, ¿verdad?

dijous, 27 de maig del 2010

mares solidàries (3)

més aportacions quadraditils
el taronja de la virgi, el verd x2 de la marga

más aportaciones cuadraditiles
el naranja de virgi, el verde x2 de marga

dimecres, 26 de maig del 2010

mares solidàries (2)

quadradets que m'han passat les mares solidàries:
aquests són de la montse, la cunyada de la virgi
cuadraditos que me han pasado las mamás solidarias:
estos son de montse, la cuñada de virgi

divendres, 21 de maig del 2010

blue & brown scarf

vaig veure aquest fil a la plaça i no em vaig poder resistir... que bonic!!!
vi este hilo en el mercado y no me pude resisitir... qué bonito!!!


1 punt alt, 2 cadenetes, 25 vegades, gira
1 punto alto, 2 cadenetas, 25 veces, gira
en procés, será una bufanda-xal-fulard
per combatir els aires condicionats de ple estiu
en proceso, será una bufanda-chal-fulard
para combatir los aires acondicionados de pleno verano

dijous, 20 de maig del 2010

Inga's Bag

Per fi acabada la Inga's Bag. Aquí teniu el patró. No l'he poguda folrar perque les instruccions que em van passar la gaby de raverly deien que s'havia de fer quan encara has de unir els quadradets i jo ja els havia muntat... la propera si de cas. Perque aquesta ja té destinació: la meva mama, que avui fa anys!!! Li ha agradat mooooolt, diu que hi posarà la labor que estigui teixint...

Por fin acabada la Inga's Bag. Aquí tenéis el patrón. No la he podido forrar porque las instrucciones que me pasó gaby de raverly decían que se debía forrar cuando todavía tenías los cuadraditos por unir y yo ya los había montado... la próxima si acaso. Porque ésta ya tiene destino: mi mamá, que hoy cumple años!!! Le ha gustado muuuucho, dice que la usará para llevar la labor que esté tejiendo...

dilluns, 17 de maig del 2010

Kreative ???


L'Alhana em passa aquest premi. Consisteix en escriure 7 coses que no sapigueu de mi... i passar-ho a 7 blogs creatius. Bufff alhana, quin honor i quin marron alhora :-)
No acostumo a fer-les aquestes coses, la meva etiqueta meme només té 3 posts... però bueno, m'ha fet il·lusió i m'hi poso...

Alhana me pasa este premio. Consiste en escribir 7 cosas que no sepáis de mi... y pasarlo a 7 blogs creativos. Bufff alhana, qué honor y qué marrón a la vez :-)
No acostumbro a hacerlas estas cosas, mi etiqueta
meme sólo tiene 3 posts... pero bueno, me ha hecho ilusión y me pongo a ello...


1 - em costa trobar 7 coses que no sapigueu de mi, perquè faig servir el blog una mica de teràpia... i perque al febrer de 2009 us vaig explicar el que tenien que ser 7 coses rares sobre mi i van acabar sent 14 o sigui que aquestes ja no valen, n'hauré de buscar alguna més :-)
1 - me cuesta encontrar 7 cosas que no sepáis de mi, porque uso el blog un poco de terapia... y porque en febrero de 2009 os conté lo que tenían que ser 7 cosas raras sobre mí y acabaron siendo 14 o sea que esas ya no valen, voy a tener que buscar alguna más :-)

2 - m'agrada dormir amb mitjons, si si si!! tant a l'hivern com a l'estiu, després me'ls trec al llarg d ela nit, però de vegades no puc ni adormir-me sense els mitjons en els peus (ja ho sé, és molt sexy moooolt)
2 - me gusta dormir con calcetines, si si si!! tanto en invierno como en verano, después a lo largo de la noche me los quito, pero a veces no puedo ni dormirme sin los calcetines en los pies (ya lo sé, es muy sexy muuuucho)

3 - vaig estudiar Ciències Econòmiques, però no he exercit mai, treballo editant continguts web
3 - estudié Ciencias Económicas, pero no llegué a ejercer nunca, trabajo editando contenidos web

4 - quan era petita jugava amb la meva germana a ser russes. Jo em deia "Anna", sempre. No sé perquè... A la Universitat es va organitzar un viatges a la que aleshores encara era Unió Soviètica i cap allà que me'n vaig anar sense pensar-ho ni dues vegades... que maco, mare meva, que maco...
4 - cuando era pequeña jugaba con mi hermana a ser rusas. Yo me llamaba "Ana", siempre. No sé porqué... En la Universidad se organizó un viaje a la entonces todavía Unión Soviética y para allí que me fuí sin pensarlo ni dos veces... que bonito madre mía que bonito...

5 - no he vist mai un partit futbol sencer (ni per la tele ni molt menys en el camp). És que no ens agrada reeeeees el futbol, i els nens se saben l'himne del barça... qui els hi haurà ensenyat¿?¿
5 - no he visto nunca un partido de fútbol entero (ni por la tele ni mucho menos en el campo). Es que no nos gusta naaaaaaada el fútbol, y los niños se saben el himno del barça... quién se lo habrá enseñado?¿?¿


6 - fa molt que no vaig a la platja, però si hi vaig, mai m'emporto el banyador... Ups!
6 - hace mucho que no voy a la playa, pero si voy, nunca me llevo el bañador... Ups!

7 - de vegades tinc la sensació que quan parlo ningú m'escolta... hola??? hi ha algú?? (aquesta ja us l'havia explicat, però per si no m'havieu llegit...)
7 - a veces tengo la sensación cuando hablo que nadie me escucha.... hola?? hay alguien?? (esta ya os la había contado, pero por si no me habíais leído...)

I els set blogs creatius escollits (ha estat difícil, triar) són:
Y los siete blogs creativos elegidos (ha sido difícil, elegir) son:
Gracies a totes,
Gracias a todas

dimecres, 12 de maig del 2010

2010 Crochet Block-a-Month CAL - May - 6"

6" Garden Granny Square

Garden Granny Square by Patrizia Pisani

El de 12" ja el tinc acabat, però m'ha costat horrors interpretar les instruccions.

Aviat el penjo.

dilluns, 10 de maig del 2010

les pantufles de l'adry

Aquí teniu sessió fotogràfia completa de les pantufles que em van arribar des de l'Argentina, gràcies al sorteig que vaig guanyar en el blog de l'Adry. Moltes gràcies wapa, són molt xules i calentetes... ara hauré d'esperar el fred per posar-me-les :-)

Aquí tenéis sesión fotográfica completa de las pantuflas que me llegaron desde Argentina, gracias al sorteo que gané en el blog de Adry. Muchas gracias wapa, son muy chulas y calentitas... ahora tendré que esperar al frío para ponérmelas :-)




divendres, 7 de maig del 2010

flor africana

En el blog de la LUNA vaig trobar aquesta FLOR AFRICANA, adaptada fins a quadrat.


El patró està a flickr, a la galeria de pertinitaco.


En el blog de LUNA encontré esta FLOR AFRICANA, adaptada hasta ser un cuadrado.
El
patrón está en flickr, en la galería de pertinitaco.

dijous, 6 de maig del 2010

little tortoise

La divertida Sonia ens va oferir el patró de les seves tortuguetes... com va dir ella mateixa: ràpida i fàcil de fer!!! Aquí teniu la primera:



La divertida Sonia nos ofreció el patrón de sus tortuguitas... como dijo ella misma: rápida y fácil de hacer!!! Aquí tenéis la primera.


dimecres, 5 de maig del 2010

zenkiu!

El comentari començava... Estic millor, més animada, gràcies...
Però com que m'estava sortint un comentari més llarg que un dia sense pa, he pensat que millor publicar un post d'agraïment.
O sigui que aquí segueixo...

... serà perque aquest matí una noia al metro (estrangera, que no em coneixia de res) m'ha triat entre tots els passatgers per regalar-me una targeta amb 4 viatges, perque ella ja no la faria servir més?? -i no em volia timar ni robar, tot s'ha d'agrair-
... serà perque per un moment ha deixat de ploure i està treient el nas el sol??
... serà perque avui he arribat a una hora prudent a la feina??
... serà perque ahir vaig tenir una conversa en el bus amb la meva-amiga-del-bus i vam treure la conclusió que s'ha de viure al minut i riure a cada moment??
... serà perque per fi vaig poder descarregar les fotos de les laborcitas que tenia pendents i he pogut programar 4 posts???, buff que a gust que m'he quedat...
... serà perque laBallenaElena ja ha rebut la meva estrella i m'ho ha fet saber amb un comentari i un mail i li ha agradat!!!

no sé per què serà... pero estic més animada i ja no tinc mal de cap!
mil gràcies amigachas dels blogs. Besitos a totes.

El comentario empezaba... Estoy mejor, más animada, gracias...
Pero como me estaba saliendo un comentario más largo que un día sin pan, he pensado que mejor publicar un post de agradecimiento.
O sea que aquí sigo...

... será porque esta mañana una chica en el metro (extranjera, que no me conocía de nada) me ha escogido entre todos los pasajeros para regalarme una tarjeta con 4 viajes, porque ella no la utilizaría más?? -y no era un timo, ni un robo, todo es de agradecer-
... será porque por un momento ha dejado de llover y está asomando la nariz el sol??
... será porque hoy he llegado a una hora prudente al trabajo??
... será porque ayer tuve una conversación en el bus con mi-amiga-del-bus y sacamos la conclusión que hay que vivir al minuto y reír a cada momento??
... será porque por fin pude descargar las fotos de las laborcitas que tenía pendientes y he podido programar 4 posts???, buff que a gusto me he quedado...
... será porque laBallenaElena ya recibió mi estrella y me lo ha hecho saber con un comentario y un mail y le ha gustado!!!

no sé porqué será... pero estoy más animada y ya no tengo dolor de cabeza!
mil gracias amigachas de los blogs. Besitos a todas.

dimarts, 4 de maig del 2010

eo eooooo

sóc aquí... no penseu que he marxat... teixint sense parar: quadradets i quadradets, una tortugueta, unint mantetes solidàries, acabant la Inga Bag, més quadradets... us llegeixo... us comento... però he de descarregar una muntanya de fotos i per això no publico

hauré d'agafar empenta una altra vegada, tinc mal de cap, necessito que pari de ploure a la de JA!!!

estoy aquí... no penséis que me he ido... tejiendo sin parar: cuadraditos y cuadraditos, una tortuguita, uniendo mantitas solidarias, acabando la Inga Bag, más cuadraditos...... os leo... os comento... pero tengo que descargar una montaña de fotos y por eso no publico
tendré que coger impulso otra vez, tengo dolor de cabeza, necesito que pare de llover a la de YA!!!