dilluns, 28 de febrer del 2011

Reto Granny Najma: quadradets 3.1 i 3.2

Aquesta quinzena dos més, un altre de lineal i un altre de rodó, aquí teniu els meus. Visiteu la Najma i veureu tots els altres participants.



Esta quincena dos más, otro lineal y otro en redondo, aquí tenéis los míos. Visitad a Najma y veréis todos los demás participantes.

divendres, 25 de febrer del 2011

.


visiteu la bugaderes
i deixeu-li un comentari
que avui en fa quaranta
avui n'és l'aniversari!!!


per molts anys wapissima i moltes gràcies

Japanese Flower

En el blog de la Lucy vaig veure la Japanese Flower Scarf!!! Oh mare meva, aquesta noia ho fa tot preciós!!!
Com que el patró és d'un llibre (que no tinc) però me n'he enamorat i la vull la vull la vull fer i JA!!!! n'he tret jo mismita el patró a ojo i el resultat és aquest:


tadah!!!! En quan triï la llana m'hi poso, ains!!! que bonica!!!

ah! i no sóc l'única que se n'ha enamorat d'aquesta bufanda... mireu sino el blog de l'Angie, Le Monde de Sucrette's... jijiji
o la Rachael de CleverCheshireCats o la versió evolucionada de la Suz a Suz Place 2011


En el blog de Lucy vi la Japanese Flower Scarf!!! Oh madre mía, esta chica lo hace todo precioso!!!
Como el patrón es de un libro (que no tengo) pero me he enamorado y la quiero, la quiero, la quiero tejer y YA!!!! he sacado yo mismita el patrón a ojo y el resultado es este:

tadah!!!! En cuanto escoja lana me pongo, ains!!! qué bonita!!!

ah! y no soy la única que se ha enamorado de esta bufanda... mirad sino el blog de Angie, Le Monde de Sucrette's... jijiji
o a Rachael de CleverCheshireCats o la versión evolucionada de Suz en Suz Place 2011

dijous, 24 de febrer del 2011

dimecres, 23 de febrer del 2011

One Row Lace Cowl

avui la mònica fa 40 anys i he teixit un detallet
fàcil i ràpid, l'he hagut de fer en una setmana i sembla que me n'he sortit, oi??

aquest vespre li tocarem l'aniversari feliç en flabiol i li regalarem una targeta-regal de mango, el coll i quatre ratlles, ella no ho sap, és una sorpresa... jajja no li ho digueu eh!!!

és el que té ser una lloca!!!




hoy mónica cumple 40 años y le he tejido un detallito
fácil y rápido, lo he hecho en un semana y parece que me ha salido bien, ¿verdad?
esta noche le tocaremos el cumpleaños feliz con el "flabiol" y le regalaremos una tarjeta-regalo de mango, el cuello y cuatro líneas, ella no lo sabe, es una sorpresa... jajaja no se lo digáis eh!!
es lo que tiene ser una lloca!!!

The Spring Spanish Swap 2011

Les noies de The Spanish Swap, de raverly, estan organitzant l'intercanvi de primavera 2011. No em vaig atrevir a apuntar-me al de tardor, ni al de la manta, però m'han tornat a enviar la convocatòria i m'hi he tirat de cap... a veure si estic a l'alçada... ai quins nervis, per favorrrrrtttt, us apunteu??? Inscripcions obertes fins el 2 de març.

Las chicas de The Spanish Swap, de raverly, están organizando el intercambio de primavera 2011. No me atreví a apuntarme al de otoño, ni al de la manta, pero me han vuelto a enviar la convocatoria y me he tirado de cabeza... a ver si estoy a la altura... ay que nervios, por favorrrr, os apuntáis?? Inscripciones abiertas hasta el 2 de marzo.

dimarts, 22 de febrer del 2011

més de coixins i tapetes...


Un altre interessant tutorial de reciclatge de tapetes al blog de la Rachel: Smile and Wave
Otro interesante tutorial de reciclaje de tapetes en el blog de Rachel: Smile and Wave

dilluns, 21 de febrer del 2011

projecte Q (15)


petit detall en pdc, gràcies CarmeB!! estem arribant al final
pequeño detalle en pdc, gracias CarmenB, estamos llegando al final

divendres, 18 de febrer del 2011

nit de gospel

fa uns dies us vaig convidar al concert d'aquesta nit...
aquest és el meu detall vermell-negre, una diadema!!!

hace unos días os invité al concierto de esta noche...
este es mi detalle rojo-negro, una diadema!!!


Japi dei!!!


mantes solidàries. detall

totes aquestes mantes a punt de marxar...
hi ha quadradets de la meva mare, n'hi ha de meus i n'hi ha de les lloques...
reconeixeu els vostres??


todas estas mantas a punto de marchar...
hay cuadraditos de mi madre, de míos y también de las lloques...
¿reconocéis los vuestros??

mantes solidàries

De tant en tant la meva mare es presenta a casa amb un parell de mantes. De 3x4 quadradets, de colorins, per enviar als bebitos del Senegal, Argentina, o on calgui.
De vegades, una mare de l'escola em crida i em dona uns quants quadradets...
Vaig agrupant quadradets i les mantes que se'n fan estan ja preparades per anar a ca la Marga, com a pas previ cap a Dakar. Aquí teniu la nova tramesa que hem preparat les lloques solidàries:


De vez en cuando mi madre se presenta en casa con un par de mantas. De 3x4 cuadraditos, de colorines, para enviar a los bebitos del Senegal, Argentina o dónde sea.
A veces, una madre de la escuela me llama y me da unos cuantos cuadraditos...
Voy agrupando cuadraditos y las mantas que se forman están ya preparadas para ir a casa de Marga, como paso previo hacia Dakar. Aquí tenéis el nuevo envío que hemos preparado las lloques solidarias.

dijous, 17 de febrer del 2011

de coixins i tapetes...

l'Allisson i la Victoria, l'una inspiració de l'altra, ens proposen una nova forma d'aplicar els tapetes: decoració de coixins, queda molt bonic, oi? M'estudiaré la proposta...

Allisson y Victoria, una inspiración de la otra, nos proponen una nueva forma de aplicar los tapetes: decoración de cojines, qué bonito queda, verdad? Estudiaré la propuesta...

dijous és dia de plaça

Ja us ho havia dit alguna vegada que el dijous és el dia de comprar la llana... Es tan bonica la parada amb totes les llanes de colors que no em vaig resistir a fer-hi una foto

Ya os había dicho alguna vez que el jueves es el día de comprar la lana... Es tan bonito el puesto con todas las lanas de colores que no pude resistirme a sacarle una foto

dimecres, 16 de febrer del 2011

wanna make a monster??

la tina ens proposa aquests petits monstres tan divertits i de colorins...

ella els ha trobat aquí. Interessant aquest blog: Crafty is Cool, by Allison Hoffman, ja me l'he apuntat :-)
N'estic fent, aviat us els ensenyo...

tina nos propone estos pequeños monstruos tan divertidos y de colorines...
ella los ha encontrado aquí. Interesante este blog: Crafty is Cool, by Allison Hoffman, ya he tomado nota :-)
Estoy tejiendo unos cuantos, pronto os los enseño...

projecte Q (14)

en la recta final... en la recta final
gràcies per la vostra companyia i col·laboració... gracias por vuestra compañía y colaboración

dimarts, 15 de febrer del 2011

he rebut un regal...



ja fa uns dies que va arribar a casa, però us l'ensenyo avui perque es com si fós un regal de blog-aniversari :-)
Dins del sobre que m'enviava la Laly - Cogostar, des de França hi vaig trobar: 3 quadradets que havien quedat penjats del 6è SWAP deLabores.... mooolt bonics!!!, una revista de tapetes, 1 mouliné groc, 1 troca de llana suau, 1 bosseta a mitja, 2 potets de boletes de fer collarets i 4 roses fetes amb cinta de ras que son una cucada!!! i una emocionant carta... Gràcies, moltes gràcies!!!

ya hace unos días que llegó a casa, pero os lo enseño hoy porque es como si fuera un regalo de blog-aniversario :-)
Dentro del sobre que me enviaba Laly - Cogostar, desde Francia, encontré: 3 cuadraditos que habían quedado colgados del 6º SWAP deLabores.... muuuuuuy bonitos!!!, una revista de tapetes, 1 mouliné amarillo, 1 madeja de lana suave, 1 bolsito a media, 2 botecitos de abalorios y 4 rosas de cinta de raso que son una cucada!!! y una emocionante carta... Gracias, muchas gracias!!!

el 3 és un número màgic

avui aquest blog està d'aniversari i jo només us puc dir una cosa, petita: gràcies

dijous, 10 de febrer del 2011

Reto Granny Najma: quadradets 2.1 i 2.2

La segona proposta de la Najma ha estat doble, un teixit en rodó i un altre linealment. Com que em sembla no m'explico gaire, aquí us deixo els meus quadradets d'aquesta quinzena.

La segunda propuesta de Najma ha sido doble, uno tejido en redondo y otro lineal. Me parece que no me explico demasiado, os dejo pues mis cuadraditos de esta quincena.



Eva Shawl (1)

Ja feia temps que el tenia a la llista de pendents... però no sabia ni per a qui, ni amb quina llana, ni res de res... fins i tot el vaig començar una vegada, l'estiu passat, però no em va agradar com quedava i el vaig desfer...

Fa uns dies, pensant en què em posaria per un casament que tinc a l'abril... vaig visualitzar aquesta llana i fent una cerca per raverly me'l vaig tornar a trobar... clar!!! ha de ser aquest, l'Eva Shawl!!! i he tingut la sort que a la plaça tenien la llana beige, fina i peludeta que jo tenia al cap!!! exactament igual que me l'havia imaginada!!! és de cotó de sucre!!!

He començat!!! El patró és molt senzill i el resultat m'agrada molt, què més es pot demanar... acabar-la a temps per anar de casament... i caber dins dels pantalons :-) ... de moment ja sé que em posaré el xal...





Hacía tiempo que lo tenía en la lista de pendientes... pero no sabía para quién, ni con qué lana, ni nada de nada... incluso lo empecé a tejer una vez, el verano pasado, no me gustó como quedaba y lo destejí...

Hace unos días, pensando en qué me pondría para una boda que tengo en abril... visualicé esta lana y haciendo una búsqueda en raverly me lo volví a encontrar... claro!!! tiene que ser este, el Eva Shawl!!! Y he tenido la suerte que en el mercado tenían la lana beig, fina y peludita que yo tenía en la cabeza!!! exactamente igual que me la había imaginado!!! es de algodón de azúcar!!!

He empezado!!! El patrón es muy sencillo y el resultado me gusta mucho, qué más se puede pedir?... acabarlo a tiempo para ir de boda... y caber dentro de los pantalones :-) de momento ya sé que me pondré el chal...