dijous, 31 de març del 2011

what not to crochet


Feu una ullada a aquest blog: What not to crochet... per tenir una mica de vergonya aliena, per saber que no tot es pot teixir, perque de vegades es fan moltes horterades, siguem una mica curos@s, que sino ens poden penjar aquí!!! reconeixem-ho, el ganxet també pot ser cutre i mooolt!!!

Echad una ojeada a este blog: What not to crochet... para tener un poco de vergüenza ajena, para saber que no todo se puede tejer, porque a veces se hacen muchas horteradas, seamos un poco curios@s, que nos pueden colgar aquí!!! reconozcámoslo, el ganchillo también puede ser cutre y muuuucho!!!

dimecres, 30 de març del 2011

de colònies!!!

els nens són de colònies.
Tots 2.
3 dies, 2 nits (i 2 tardes)

Amb la temporadeta que porto, no us puc negar que estic una mica alleujada.

He decidit que avui em dedicaré la tarda a mi mateixa i les meves paranoies tejeriles.

Renuncio a una reunió d'AMPA, la meva cita amb mi mateixa s'ho mereix.
Passejaré sola i relaxada per la rambla, m'arribaré a duduá i a allyouknitislove i acabaré la festa amb una visita a les teixicòmanes...

no m'ho acabo de creure, però ho intentaré :-)


dimarts, 29 de març del 2011

Julie Cuff

quin bonic braçalet...
en perlé vermell... per al proper bolo :-)

que bonito brazalete...
en perlé rojo... para el próximo bolo :-)

Julie Cuff by Robyn Chachula

dilluns, 28 de març del 2011

la bogeria de les flors japoneses

quan us vaig dir que havia vist unes flors molt boniques al blog de la lucy, no em pensava que la bogeria de les japanese flowers s'estengués d'aquesta forma, a part de les que ja us vaig comentar aquí, he trobat totes aquestes:
cuando os dije que había visto unas flores muy bonitas en el blog de lucy, no me pensaba que la locura de las japanese flowers se extendiera de esta forma, a parte de las qe ya os comenté aquí, he encontrado todas estas:





des de la finestra de la Susana
en el blog de la nancy
tutorial de l'elizabeth cat
al blog de la Rachael
en el blog de la Monique

boniques, oi? / bonitas ¿verdad?

divendres, 25 de març del 2011

un premi

L'Eva m'ha donat un premi. Moltes gràcies Eva em fa molta il·lusió. Però sóc incapaç de triar 3-5 blocs que m'agradin, només!!! que no heu vist la llista de blogs que llegeixo i que m'agraden... norrr no triaré, agafeu el premi si us fa il·lusió, segur que el vostre blog és a la meva llista.

Eva me ha dado un premio. Muchas gracias, Eva, me hace mucha ilusión. Pero soy incapaz de escoger 3-5 blogs que me gusten, solo!!! que no habéis visto la lista de blogs que leo y que me gustan... norrr, no escogeré, llevaros el premio si os hace ilusión, seguro que vuestro blog está en mi lista.

dijous, 24 de març del 2011

somriu!

Navegant navegant, he trobat un blog nou http://cositasimplementebonitas.blogspot.com/... i un escrit interessant... per anar-lo rellegint de tant en tant...

"Llega un momento en la VIDA en que debes alejarte de las mentiras, el drama sin motivo, los malos rollos y de la gente que lo provoca, rodeándote de personas que te hacen reír tan fuerte que te olvidas de lo malo y te enfocas sólo en lo bueno. La vida es demasiado corta para ser otra cosa que no sea ser Feliz. Ponlo en tu muro si estás de acuerdo y sonrie!!!"

ho intentarem!, encara que aquesta setmana està sent si més no complicada...

dimecres, 23 de març del 2011

mil grulles per al Japó


Si fem 1000 grulles es complirà un desig

Envieu la vostra grulla
Mentre faig la meva (sóc com una patata amb l'origami) ...
us deixo el link al projecte. Així podem anar fent més grulles i més grulles...
una vegada feta, li heu de fer una foto i enviar-la a las1000grullas@gmail.com

Força Japó!!


Si hacemos 1000 grullas se cumplirá un deseo
Enviad vuestra grulla
Mientras hago la mía (soy como una patata con el origami)...
os dejo el link al proyecto. Así podemos ir haciendo más grullas y más grullas...
una vez hecha, hay que hacerle una foto y enviarla a las1000grullas@gmail.com

Fuerza Japón!!

dimarts, 22 de març del 2011

african flowers

per a projectes diferents, en colors diferents, en tipus de llana diferent...
no puc deixar de teixir african flowers
serà la primavera que la sang altera??

para proyectos diferentes, en colores diferentes, en tipos de lana diferente...
no puedo dejar de tejer african flowers
¿será la primavera que la sangre altera?



dilluns, 21 de març del 2011

un UFO menys: manteta de bebé acabada

us vaig ensenyar els quadradets sense unir... per fi ja els he afegit i li he donat unes quantes voltes al voltant...

aquesta manteta me la quedo jo... però encara no sé per a qui serà... per mirar la tele és petita, per posar al llit encara més... quan l'acabi de bloquejar, la deso en el cuarto dels nens...

os enseñé los cuadraditos sin unir... por fin ya los he unido y con unas cuantas pasadas alrededor...
esta mantita me la quedo yo... todavía no sé para quién será... para mirar la tele es pequeña, para poner en la cama todavía más... cuando la acabe de bloquear, la guardo en el cuarto de los niños...

divendres, 18 de març del 2011

projecte Q (i 20)

i va arribar el gran dia, me'n vaig anar a casa la meva iaia (89), la que m'ho ha ensenyat tot, la que m'ha posat dins l'espurneta de les labors, amb la manta embastada i amb la meva poca gràcia, amb la màquina, hi vaig fer uns quants repunts per assegurar la part teixida amb el polar.
Vam passar una tarda divertida, cosint i berenant, amb la iaia i la mama, els nens van venir de la placeta després i van estar mirant una estona la tele, tots plegats una molt bona estona.
I amb aquest bon rotllo afegit, la manta va quedar acabada, així queda fort, potser no ha quedat meravellós, perque els repunts es veuen una mica, però jo diria que a la dedicada li agradarà, i s'hi podrà abrigar, notant tota l'escalfor i força de les seves mil tietes lloques!!!
Ha quedat així, a punt per regalar. [pelin borrosa la foto, so sorry]


Força Queralt!! Força Virgi!! aquí estem pel que calgui, ja ho sabeu!!!
Aquest vespre fem un sopar... i li donarem la manta... he comprat klinex, també...

y llegó el gran día, me fui a casa de mi abuelita (89), la que me lo ha enseñado todo, la que me ha puesto dentro la chispita de las labores, con la manta hilvanada y mi poca gracia con la máquina, le hice unes cuantos pespuntes para asegurar la parte tejida con el polar.
Pasamos una tarde divertida, cosiendo y merendando, con la yaya i mi madre, los niños vinieron de la placita después y estuvieron mirando un ratito la tele, todos juntos pasamos un buen rato.
Y con este buen rollo añadido, la manta quedó acabada, así queda fuerte, quizá no tan maravilloso como había pensado, porque los pespuntes se ven un poco, pero yo diría que a la dedicada le gustará, y se podrá abrigar con ella, notando todo el calor y fuerza de sus mil
titas lloques!!!
Ha quedado así, a punto para regalar. [pelin borrosa la foto, so sorry]
Fuerza Queralt!! Fuerza Virgi!! aquí estamos para lo que sea necesario, ya lo sabéis!!!
Esta noche vamos a cenar... y le daremos la manta... he comprado klinex, también...

crema de sant josep

Demà és Sant Josep, dia del pare, de les pepites i pepitus...
per celebrar que
"de Joseps, Joans i ases
n'hi ha a totes les cases"

us proposo que feu una plateta de crema,
mmmmmmmmmm
"delicious", que diu en guillem :-)

1. Ingredients necessaris

2. Escalfem la llet amb la pell de la llimona i la canyella

3. 8 (si, 8!!!) rovells d'ou

4. Deixatem els rovells + sucre

5. Llet + midó

6. Remena, remena nena

7. Tadah!!!
Crema de St. Josep o crema catalana (sense cremar) mmmmmmmmmmmmmm
Podrem esperar a que es refredi??

dijous, 17 de març del 2011

Blue Babette Blanket (2)

vaig trobar un esquema al flickr de la pertinitaco per anar muntant els quadradets... estic veient que seré incapaç de fer-la tota igual, el cap em bull amb noves idees per a la manta de manera que l'estil Babette només serà una quarta part del total de la manta...
també hi haurà african flowers, traditional granny... ja veurem ja veurem...
aquí us ensenyo com va evolucionant...




encontré un esquema en el flickr de pertinitaco para ir montando los cuadraditos... estoy viendo que seré incapaz de hacerla toda igual, la cabeza me hierve con nuevas ideas para la manta de forma que el estilo Babette sólo será una cuarta parte del total de la manta...
también habrá african flowers, traditional granny... ya veremos, ya veremos...
aquí os enseño como va evolucionando...

dimecres, 16 de març del 2011

Mother Bear Project - acús de rebut

Al mes d'agost us vaig explicar que havia comprat el patró per fer l'osset de ganxet per contribuir amb el Mother Bear Project.

Només arribar el patró, vaig teixir l'osset en un plisplas, però oh!penita, va quedar dins del sobre a punt d'enviar fins Nadal, quan amb uns dies de vacances vaig tenir temps per anar a correus i enviar-ho cap als USA...

Ja no comptava amb que em diguessin que havia arribat, hi ha projectes solidaris amb els que tinc feedback (us anomeno aquests perque es mantenen en el temps, no han estat campanyes puntuals: l'adorable Sue i les seves mantetes per als avis del projecte SIBOL, i la meva estimada Neusa i els seus aixovars per als nens argentins de Retazos de amor) i realment això t'engresca a seguir enviant, però n'hi ha d'altres que segurament pel volum que gestionen no donen l'abast a contestar cada sobre que els arriba.

Doncs això, que jo pensava que l'ós vés a saber on era, però la veritat és que hi deuria anar nedant i la setmana passada va arribar!!! oeoeoeoeeee

He rebut una postal dient-me que ja el tenien, que moltes gràcies, que era el primer osset que els arribava d'Spain i que no calia que li cosís jo el cor vermell, que aquest detall ja li afegien ells... (o sigui que realment l'han rebut perque jo li vaig cosir un cor de ganxet) i que ben aviat l'enviarien a l'Àfrica per escalfar el cor dels petits amb SIDA.

Cal que us digui que vaig plorar? doncs si, com una tonta...

En quan organitzi una mica els projectes que tinc amb data de lliurament abril-maig... em poso a teixir més ossets... M'ajudeu?? Us deixo aquí les instruccions per comprar el patró.

En agosto os conté que había comprado el patrón para tejer el osito de ganchillo y contribuir con el Mother Bear Project.
Sólo llegar el patrón, tejí el osito en un plisplas, pero oh!penita, quedó dentro del sobre a punto de enviar hasta Navidad, cuando con unos días de vacaciones tuve tiempo para ir a correos y enviarlo a los USA...
Ya no contaba con que me dijeran que había llegado; hay proyectos solidarios con los que tengo feedback (os digo estos porque se mantienen el tiempo, no han sido campañas puntuales: la adorable Sue y sus mantitas para los abuelitos del proyecto SIBOL y mi querida Neusa y sus ajuares para los niños argentinos de Retazos de amor) y realmente esto te anima a seguir enviando, pero hay otros que seguramente por el volumen que gestionan no dan al abasto a contestar cada sobre que les llega.
Pues eso, que yo pensaba que el oso vete tu a saber dónde estaba, pero se ve que había ido nadando y la semana pasada llegó!!! oeoeoeoeeee
He recibido una postal diciéndome que ya lo tenían, que muchas gracias, que era el primer osito que les llegaba de Spain y, que no hacía falta que le cosiera yo el corazón rojo, que este detalle ya se lo añadían ellos... (o sea que realmente lo han recibido porque yo le cosí un corazón de ganchillo) y que muy pronto lo enviarían a África para abrigar el corazón de los pequeños con SIDA.
¿Os he de decir que lloré? pues si, como una tonta...
En cuanto organice un poco los proyectos que tengo con fecha entrega abril-mayo [Eva Shawl, Blue Babette Blanket, Spring Spanish Swap]... me pongo a tejer más ositos... ¿Me ayudáis? Os dejo aquí las instrucciones para comprar el patrón.

dimarts, 15 de març del 2011

dilluns, 14 de març del 2011

Blue Babette Blanket

A aquestes alçades, qui no ha sentit a parlar de la Babette Blanket??
aquí us deixo uns links que en parlen: el de The Purl Bee, un mural a flickr, el patró a raverly... us he de confessar que no he comprat el patró (ups!) però és que res més senzill que uns solid granny squares de diferents mides i amb colorins diversos units formant una divertida manta...
O sigui que al final m'he decidit a fer-ne la meva versió, en tons de blau, perquè ja tinc a qui regalar-la i termini de lliurament... només una pista... serà una manteta per mirar la tele...
aquests és el primer quadradet, ja us n'aniré ensenyant l'evolució...

divendres, 11 de març del 2011

2011 Crochet Block-a-Month CAL - January

em quedava aquest quadradet del gener per ensenyar-vos, que vaig haver de desfer i tornar a començar, ups! però al final va sortir i tant!!!

me quedaba este cuadrado del mes de enero por enseñaros, que tuve que destejer y volver a empezar, ups! pero al fin salió, claro que si!!!

12" - Enough Love to Go Around

Enough Love to Go Around by Penny Davidson

dijous, 10 de març del 2011

wham bam thank you lamb!



un altre coll per una altra lloca que fa 40 anys
totes les lloques del 71 amb coll de cosetespetites :-)
per la lloca iolins un amb nom divertit: el Wham Bam Thank You Lamb
la llana cedida per ella, jajajaja d'anada i tornada

otro cuello para otra lloca que cumple 40 años
todas las lloques del 71 con cuello de cosetespetites :-)
para lloca iolins uno con nombre divertido: el Wham Bam Thank You Lamb
la lana cedida por ella, jajajaja de ida y vuelta

dimecres, 9 de març del 2011

Eva Shawl (2)

poquet a poquet, va creixent... les passades cada vegada son més llargues i el punt és fàcil però, no us ho negaré... una mica avorrit, ups!
però queda bonic, oi??


poquito a poquito, va creciendo... las vueltas cada vez son más largas y el punto es fácil, pero no os lo negaré... un poco aburrido, ups!
pero queda bonito, verdad?

dilluns, 7 de març del 2011

projecte Q (18)

Haureu vist que la manta del projecte Q ha anat creixent sense patró definit i una mica seguint la inspiració dels meus dits.

La majoria de quadradets són el "traditional granny square" o aquest altre - Circle Square que vam trobar quan amb la noe buscavem un patró per a la seva manteta, hi ha l'african flower i la margarida de Krochet Krystal.

Hi ha quadradets que m'ha passat la meva mare, la tieta de la CarmeB, la CarmeE, la mare de la Mònica... i clar, uns quants de meus... els he anat afegint tal i com m'ho demanaven els colors, intentant fer alguna cosa bonica.

També una mica de pdc, amb patró propi, of course!!! i que va brodar la CarmeB, que encara s'està abrallant amb el ganxet com per fer algun quadradet!!!



Habréis visto que la manta del proyecto Q ha ido creciendo sin patrón definido y un poco siguiendo la inspiración de mis dedos.

La mayoría de cuadraditos son el "traditional granny square" o éste otro - Circle Square que encontramos con noe buscando un patrón para su mantita, también está la african flower y la margarita de Krochet Krystal

Hay cuadraditos que me ha pasado mi madre, la tía de CarmeB, CarmeE, la madre de Mònica... y claro, unos cuantos míos... los he ido añadiendo tal y como me lo pedían los colores, intentando hacer una cosa bonita.

También un poco de pdc, con patrón propio, of course!!! y que bordó CarmeB, que todavía se está peleando con el ganchillo como para tejer algún cuadradito!!!

divendres, 4 de març del 2011

tinc una cita [editat]



com si tingués quinze o divuit anys, estic nerviosa i emocionada...

aquesta nit tinc una cita, aquesta nit anem de concert!!!

no puc dir que en tinc tots els discos però gairebé... i després de molt de temps, els puc tornar a veure en directe, amb una gran diferència respecte l'última vegada (deu fer així com vint anys): m'acompanya el fan número 2 a casa, en jan!!!

Aquesta nit, a les 21.00, tenim una cita amb tarragona m'esborrona justakí em fa patir :-O

[edito]: la foto és penosa... però que bé que ens ho vam passar... (per cert, no van cantar Tarragona, snif snif, però si Bona Nit)

Anyone Who Had a Heart

corasonsito :-)

Anyone Who Had a Heart by Riitta Rautio

sorteig a Crear con hilos

la Bigú de Crear con hilos està d'aniversari i fa un sorteig per celebrar-ho... feu-li una visita durant tot el mes de març!!!

Bigú de Crear con hilos está de aniversario y tiene preparado un sorteo para celebrarlo... hacedle una visita durante todo el mes de marzo!!!

dimecres, 2 de març del 2011

el coixí de les golfes (2)

El coixí de les golfes va prenent forma. D'una banda aquí tenim la cara A, amb la proposta de quadradets multicolors.
El cojín de arriba en el desván va tomando forma. Por una parte, aquí tenemos la cara A, con la propuesta de cuadraditos multicolores.


i d'altra banda, la cara B, la volia fer amb la proposta de les ziga-zagues, però ja em coneixeu... tanta ratlla és molt avorrida i ja li estic donant voltes a tunejar-lo una mica, aprofitant que la cara B és la que portarà uns botons per cordar el coixí... de moment tinc això:

y por otra parte, la cara B, la quería tejer con la propuesta del zig-zag, pero ya me conocéis... tanta ralla es muy aburrida y ya le estoy dando vueltas a tunearlo un poco, aprovechando que la cara B es la que llevará unos botones para abrochar el cojín... de momento tengo esto:

dimarts, 1 de març del 2011

posant ordre a principis de mes

Havia començat (i de ja fet tenia programat) un post que deia algo així com...

no sé pas quants projectes en curs (WIP), encara molts més projectes aparcats (UFO), la cua de raverly segueix creixent amb noves coses que em fan il·lusió... de vegades ni passen per la cua... vaig a intentar tancar temes... m'estic tornant majareta!!!
necessito ordre, per favor!!!! O sigui que a partir d'ara... amb el projecte Q ja acabat (us dec la foto final, ja ho sé...)
  1. faré els quadradets del 2011 CAL de Raverly i els que proposa la Najma, per anar acumulant quadradets per la manta verd-aigua, que hauria d'anar prenent forma de cara a final d'any...
  2. acabaré l'Eva Shawl, per finals d'abril
  3. aniré acabant 2-3-4?¿?¿ mantetes que tinc mig començades (no en sé ni el numero exacte, diria que son 4, potser 6...)
  4. acabaré el granny ponxo
  5. faré un repàs dels UFO que s'esperen al fons de la caixa... els tapetes... el crocheted fish...
  6. intentaré (dic intentaré perque em conec, jajajaja) no començar cap altre projecte llarg, fins que no tingui acabats els 4 primers de la llista... i per suposat no seguiré l'ordre de la lista, però m'aniré treient coses de sobre...
  7. i ja haureu vist que no postejo cada dia, l'acumulació de coses per ensenyar-vos ja ha baixat, buff respiro una mica més tranquil·la
  8. i només quan hagi arribat al punt 6, em començaré a mirar la queue de raverly i podré triar alguna coseta nova per fer....
D'acord?? Doncs d'acord!!!
Però sóc incapaç de seguir la llista... seguiré teixint de forma totalment anàrquica, com fins ara... jajjaja, ja ho anireu veient... i a sobre, m'han "suggerit" una altra cosa per fer i ja li estic donant voltes, JA JA JA , això meu no té remei...


Había empezado (y de hecho ya tenía programado) un post que decía algo así como...
no sé cuántos proyectos en curso (WIP), todavía muchos más proyectos aparcados (UFO), la cola de raverly sigue creciendo con nuevas cosas que me ilusionan... a veces ni pasan por la cola... voy a intentar cerrar temas... me estoy volviendo majareta!!!
necesito orden, por favor!!!! O sea que a partir de ahora... con el proyecto Q ya acabado (os debo la foto final, ya lo sé...)
  1. tejeré los cuadraditos del 2011 CAL de Raverly y los que propone Najma, para ir acumulando cuadraditos para la manta verde-agua, que debería ir tomando forma de cara a finales de año...
  2. acabaré el Eva Shawl, para finales de abril
  3. iré acabando 2-3-4?¿?¿ mantitas que tengo medio empezadas (no sé ni el número exacto, diría que son 4, quizás 6...)
  4. acabaré el granny poncho
  5. haré un repaso de los UFO que se esperan en el fondo de la caja... los tapetes, el crocheted fish...
  6. intentaré (digo intentaré porque me conozco, jajaja) no empezar ningún otro proyecto largo, hasta que no tenga acabados los 4 primeros de la lista... y por supuesto no seguiré el orden de la lista, pero me iré sacando cosas de encima...
  7. y ya habréis visto que no posteo cada día, la acumulación de cosas por enseñaros ha bajado, bufff respiro un poco más tranquila
  8. y sólo cuando haya llegado al punto 6, me empezaré a mirar la queue de raverly y podré escoger alguna cosita nueva para tejer...
Vale?? Pues vale!!!
Pero soy incapaz de seguir la lista... seguiré tejiendo de forma totalmente anárquica, como hasta ahora... jajaja ya lo iréis viendo... y además me han "sugerido" otra cosa por hacer y ya le estoy dando vueltas... JA JA JA lo mío no tiene remedio