Per aquí podeu veure l'actualització de l'instagram... perquè veieu que no estic parada del tot...

imparables

més de sis anys després de la mort de la Monika em trobo que de vegades hi ha qui em pregunta. 
Conec gent nova que no ha viscut amb mi la lluita de la Monika contra la leucèmia i que s'estranyen o com fa uns dies em preguntes quina és aquesta "causa meva"

De fet la causa no és meva. Jo només continuo el que ella hagués fet. Segur.

Jo tenia una amiga virtual. Ens vam conèixer pel bloc i ens vam fer molt amigues. Ens escriviem per whats, ens enviavem enganxines per line i compartiem estones de riure i afició pels tapetes i ganxet en general. 

Ens vam veure un parell de vegades abans que ella marxés. Havia estat en tractament per leucèmia i semblava que aviat li donarien l'alta. I com un assaig pel que vindria després, se'n va anar a l'Argentina a passar el Nadal del 2012. Quan va tornar, la van ingressar gairebé sense desfer la maleta. El març de 2013 va marxar definitivament i jo hi ha dies que encara penso que allà a l'Argentina la connexió a la wifi és dolenta...

Us deixo 3 links a posts del 2013. 


La meva vida va continuar igual, però mai més va ser igual. A partir d'aleshores vam continuar la seva lluita, fent el que ens va unir, ganxet!!! fins que la curem no pararem!

A partir d'aleshores muntem paradeta solidària, un parell de vegades l'any us avisaré per a que vingueu a col·laborar en el ganxet solidari a benefici de la Fundació Carreras. Perquè cada dia hi hagi menys famílies que plorin per culpa de la leucèmia. I si no podeu venir a la paradeta, contacteu-me, que ens trobarem ^_^Primera edició
2014

Segona edició
2015


Tercera edició
2016
Quarta edició
2017

Cinquena edició
2018

Sisena edició
2019

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar-me un comentari.