dimecres, 2 de juny del 2010

Pineapple Doily (o alguna cosa semblant)

l'alhana va penjar un maquíssim tapete de pinyes i jo, ni corta ni peresosa, em vaig baixar el patró per fer-lo també, quina enveja...

[la foto no és seva, és de freevintagecrochet.com]

Ella ja avisava que era en anglès i no hi havia gràfic.. però no vaig pensar que em costaria tant...

Fins aquí encara anava tot bé...
... però la cosa es va anar complicant a mida que les pinyes creixien... bufffffffff que D I F Í C I L adaptar les instruccions en anglès amb lo fàcil que és interpretar palets i boletes.

Total, que al final ha sortit un tapete alternatiu, també té pinyes i forma ovalada, però diguem que és una versió lliure.... ji ji ji... no us podieu esperar res més venint de mi... sembla que ha quedat presentable i tot!!! (i regalable) ... em sembla que ja sé a qui li regalaré: a una amiga de la família, segur que a l'Antònia li fa il·lusió... quan hi anem a dinar pel seu sant, li portaré aquest detallet.
Encara no l'he acabat de bloquejar, aviat la foto...


--------
alhana colgó un tapete de piñas muuuuy bonito, y yo, ni corta ni perezosa, me bajé el patrón para hacerlo también, qué envidia...

[la foto no es suya, es de freevintagecrochet.com]

Ella ya avisaba que era en inglés y que no había gráfico.... pero no pensé que me costaría tanto....

Hasta la foto todavía iba todo bien...
... pero la cosa se fue complicando a medida que las piñas crecían... bufffffffff que D I F Í C I L adaptar las instrucciones en inglés con lo fácil que es interpretar palitos y bolitas.

Total, que al final ha salido un tapete alternativo, también tiene piñas y forma ovalada, pero digamos que es una versión libre... jiji jijij... no podíais esperar nada más viniendo de mí... parece que ha quedado presentable y todo!! (y regalable) ... me parece que ya sé a quién se lo regalaré: a una amiga de la familia, seguro que a Antònia li hace ilusión... cuando vayamos a comer por su santo, le llevaré este detallito.
Todavía no lo he acabo de bloquear, pronto la foto...

2 comentaris:

  1. Seguro que ha quedado genial!
    Ya me parece seguir esos patrones una especie de puzzle... no me quiero imaginar lo que es interpretar el patrón en inglés!!! jejeje

    ResponElimina
  2. Jajajaja, esperaré la foto a veure què tal t'ha quedat l'experiment. Quan comences a llegir allò de tallar el fil y començar "no-sé-a-on", i repetir "lo que ja saps"... Es veu que les dones dels anys 40 eren molt més avispades que nosaltres.

    Tinc clar que a la pròxima que m'entre gana de fer-ne un tapete aniré a les revistes del kiosco.

    Besets :-)

    ResponElimina

Gràcies per deixar-me un comentari.