- Un full quadrat de pasta de full
- Salsa de tomàquet
- Uns quants tranchetes (formatge tou en quadres...)
- orenga
Enrotllem i tallem a rodanxes.
Posem les rodanxes en una plata del forn i seguim les instruccions de cocció de la pasta de full (uns deu minuts, potser??)
Deixem refredar i sorprenem!!!
La inspiració una vegada més l'he trobat a .... La cuina vermella.
Vegeu les seves estiloses Palmeres farcides de parmesà, tomàquets confitats i olives, res a veure, però van tenir èxit!!!...
Muy fácil y con muy buenos resultados:
Muy fácil y con muy buenos resultados:
- Una hoja cuadrada de hojaldre
- Salsa de tomate
- Unos cuantos tranchetes (queso en lonchas)
- Orégano
Extendemos el hojaldre, cubrimos con el tomate, el orégano y el queso.
Enrollamos y cortamos en rodajas
Ponemos las rodajas en una plata para el horno y seguimos las instrucciones de cocción del hojaldre (unos diez minutos, quizá??)
Dejamos enfriar y ¡¡¡sorprendemos!!!
Ver sus estilosas Palmeras rellenas de parmesano, tomates confitados y aceitunas, nada que ver, pero tuvieron éxito!!...
Hola molt bon dia!! Els teus rotlles son la bomba, i el toc d'orenga segur que les deixa súper bones! Gràcies per citar-nos i dir-nos que t'inspirem. Un honor per nosaltres, estimada amiga. Molts petons.
ResponEliminaBon dia vermells (i demés visitants :-) ) l'honor és meu que em visiteu, el vostre bloc és impressionant, tant a nivell visual com de contingut... només hagués faltat trobar-nos a ca la carme... que petit és el món...
ResponElimina