dimecres, 27 d’octubre del 2010

codonyat

La meva iaia Josefina feia codonyat... mmmmmmm en dos textures, una plata com gelatinosa i una altra amb la carn del codony, ensucrada, cuita, granate...mmmmmmmm

Fa uns dies vam anar a FontdeMany, a casa dels nostres amics... en vaig tornar amb aquests 4 codonys, de tardor, de tardes de pluja al costat de la llar de foc...


M'he atrevit i he gosat fer-ne codonyat... vegeu aquí el resultat...




Mi abuela Josefina hacía dulce de membrillo ... mmmmmmm en dos texturas, una plata como gelatinosa y otra con la carne del membrillo, azucarada, cocida, granate ...mmmmmmmm
Hace unos días fuimos a FontdeMany, a casa de nuestros amigos... volví con estos 4 membrillos, de otoño, de tardes de lluvia al lado de la chimenea...
Me he atrevido y he osado ha hacer dulce de membrillo... ved aquí el resultado...

3 comentaris:

  1. I ja l'has tastat??? I què, i què... Bo boníssim?

    ResponElimina
  2. M'encanta el codony casolà i cada any, quan puc, compro codonys per fer-ne a casa. Enguany encara no n'he fet, però. Entre el codony i les magranes, em perdo...

    ResponElimina

Gràcies per deixar-me un comentari.