Les sèpies de Setmana Santa són grosses, tendres, boníssimes. Cada any, la Carme, la meva peixatera, me'n guarda una i ja tenim el dinar de Divendres Sant (i un parell d'àpats més al congelador).
Sofregit de ceba i tomàquet, la sèpia talladeta a trossets, patates, pèsols i carxofes.
Temps de xup xup.
Bon profit!!
Sofregit de ceba i tomàquet, la sèpia talladeta a trossets, patates, pèsols i carxofes.
Temps de xup xup.
Bon profit!!
Las sepias de Semana Santa son grandes, tiernas, riquisimas. Cada año, Carmen, mi pescadera, me guarda una y ya tenemos la comida de Viernes Santo (y un par de comidas más en el congelador).
Sofrito de cebolla y tomate, sepia cortadita en trocitos, patatas, guisantes y alcachofas.
Tiempo de chup chup.
Buen provecho!
¿a ti te parece bien colgar a estas horas un post así??? y encima con el agravante de saber que la menda no tiene nada de comida preparada en casa...
ResponElimina:-p
A quina hora dinem???
ResponEliminaups, no va quedar res de res!!! ni un trosset de patata a la cassola!!! en jan en va menjar més que jo i tot i en guillem no va ni rondinar... fins i tot a mi que no m'agraden gaire les patates amb sèpia em van agradar mmmmmm
ResponEliminaperdón, traducción simultánea:
ResponEliminaups, no quedó nada de nada!! ni un trocito de patat en la cazuela!!! jan comió más que yo y guillem ni rechistó... incluso a mí que no me gustan mucho las patatas con sepia me gustaron, mmmmmmmm
I jo que no puc veure la sèpia ni en pintura! M'apunte la resta d'ingredients, aixó sí, jeje...
ResponEliminaohhhhh que buena pinta ohhhhhh me dio hambre :)
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