A la verduleria vaig trobar un sobre de ceps secs i el vaig comprar esperant el moment addient per fer-ne la crema.
Per fi va arribar la inspiració i les ganes de cuinar i una vegada feta, la crema va volar, abans fins i tot de poder-li fer una foto ohhhh
Res més fàcil que:
- hidratar els ceps durant 2-3 hores en aigua freda segons indicava el paquet
- sofregir ceba i carbassó (li vaig treure la pell per a que no li donés color verd)
- afegir-hi els ceps colats (reservar l'aigua, em vaig estalviar el brou) i fer-hi unes voltes
- afegir l'aigua d'hidratar els ceps (s'havia tornat d'un color que semblava moscatell)
- afegir un parell de "cubitos" de brou
- deixar bullir uns 20 minuts
- per últim afegir un brick petit de crema de llet i barrejar, deixant uns 5 minuts més
- passar per la batedora
- servir
Ja em direu el què...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per deixar-me un comentari.