Per aquí podeu veure l'actualització de l'instagram... perquè veieu que no estic parada del tot...

dilluns, 27 de febrer de 2012

Abriguemos a un niño Blanket

Mentre ens recuperem de l'emoció de la segona trobada solidària, ahir a Sabadell, us ensenyo com va creixent la manta que enviarem a l'Argentina.

I aquí sorgeix la gran pregunta... vosaltres sabeu perquè soc incapaç d'unir 5x9 quadradets de 20x20 per fer una manta de 100x180?? eh eh eh!!! sembla que hauria de ser fàcil... doncs NO!!!!

La manta farà les mides reglamentàries finalment i arribarà a l'Argentina i estarà feta amb tot el carinyo de moltes mans... però 45 quadradets ja us dic jo que no tindrà... perque van tenir la genial idea de donar-me'ls a mi per a que els ajuntés i està quedant una "caotic blanket", tan normal en mi...

Mireu com creix...

divendres passat / el viernes pasado

diumenge al vespre / domingo por la noche

Mientras nos recuperamos de la emoción del segundo encuentro solidario, ayer en Sabadell, os enseño cómo va creciendo la manta que enviaremos a Argentina.

I aquí surge la gran pregunta... vosotr@s sabéis porqué soy incapaz de unir 5x9 cuadraditos de 20x20 para hacer una manta de 100x180 cm?? eh eh eh!!! parece que tendría que ser fácil... Pues NO!!!!

La manta tendrá el tamaño reglamentario finalmente y llegará a Argentina y estará tejida con todo el cariño de muchas manos... pero 45 cuadraditos ya os digo yo que no tendrá... porque tuvieron la genial idea de dármelos a mi para que los uniera y está quedando una "caotic blanket", tan normal en mí...

Mirad como crece...

2 comentaris:

Gràcies per deixar-me un comentari.