dimecres, 26 d’octubre del 2016

#acabarcondiogenes

Endreçar, llençar el que no et poses, no acumular... son propòsits als que porto més de 3 anys donant-li voltes. I no us espanteu!! A casa meva s'hi pot entrar! A casa meva hi vivim sense haver de sortejar merda pel camí. No visc en un pis d'aquells que surten per la tele! Però diguem que tenim tendència a acumular. Això és veritat. Tots quatre. No hi ha manera de llençar res. 

Va haver-hi un moment que vaig fer neteja de la roba dels nens acumulada al llarg dels anys no sé ben bé perquè... (encara tinc el moisès i la banyera i el cotxet....) Però tenir un traster es molt mala cosa i tot el que havies buidat de cop i volta torna a estar ple de trastos.

I obrir l'armari a rebentar de roba que fa molt que no et poses i no saber què coi posar-te i passar-te tota la temporada amb dues samarretes i un parell de texans...
I començar vint-i-tres projectes de ganxet o mitja sense haver acabat els dosc-cents quaranta-nou que encara tens a mitges... (vale, no son aquestes xifres però s'hi acosten)
I fer una llista de les coses que hauries de posar en ordre, de buidar, de donar... i anar-la post-posant fins que es perd enmig d'algun full de l'agenda

Davant d'aquest punt d'inflexió em trobo amb el post de la Paula. Acabar con Diógenes. Ens debem un cafè i una xerrada i jo què sé més... però tens la gràcia d'aparèixer a la meva vida com pura inspiració. O sigui que avui dimecres 26 d'octubre, des de l'ordinador de la biblio, mentre organitzava una mica el bloc llegeixo el post i se'm remou tot. Endreçar l'exterior és endreçar l'interior. M'hi poso avui mateix. Me'n vaig a casa a per la primera coseta de la llista. Faré una foto de l'abans i del després i de tot el que trec de casa. I faré com a mínim un punt a la setmana. I us ho ensenyaré. De debò. (de debò).

Tinc un any per endavant. Com a mínim 52 setmanes amb 52 projectes petits però intensos. Els petits canvis són poderosos!! (capità enciam dixit) Tinc una mudança que serà molt més senzilla si m'he desfet de tot el que no ens cal. D'això ja us n'aniré parlant...

Mentrestant... us afegiu a #acabarcondiogenes??

2 comentaris:

  1. Mudança??? I tant que ens ho has d'explicar! Estic en el mateix procés: com menys coses tenim, menys coses haurem d'endreçar. Ànims!!!

    ResponElimina

Gràcies per deixar-me un comentari.