dilluns, 30 de març del 2009

El pas d'UFO a FO o com treure's de sobre coses per acabar (1) ...

per favor, per favor... si una cosa m'avorreix l'aparco... i arriba un moment en què m'adono que aviat no tindré lloc de tantes coses a mitges que tinc... i m'obligo a acabar-les per molt avorrit que sigui o a desfer-les, si veig que ja no tenen sentit... per això estic reprenent UFO (UnFinished Objects) i els estic convertint en FO (Finished Objects) per a que s'emancipin de casa i se'n vagin a casa d'algú altre convertits en bonic regal.


Per això, i fent-li cas a la Celeste, intentaré anant eliminant els UFO que tinc acumulats... aquí teniu el primer de la llista:

UFO
Osset que ha quedat amb cara de no sé què...

Història
La Verónica del blog Abrigarlos proposava per Nadal una campanya de recollida de joguines teixides i gràcies a la revista Petites ens oferia un patró d'osset per teixir-lo i enviar-li. El vaig teixir, però no vaig trobar el moment de cosir el cap amb el cos i les potetes... buff quina madra!!! es que fins i tot per una bona causa cosir gumis es mooolt llaunós :-P

Com ha acabat
Ja és un FO!!!! El tinc teixit i cosit, de moment no té nova casa, em sembla que en guillem l'adoptarà (ja l'ha vist i li ha fet petonets, no crec que me'l deixi regalar...)

Links

Quin serà el proper??? aviat aviat novetats uforils

*-*-*-*-*-*-*-*

El paso de UFO a FO o cómo sacarse de encima cosas por acabar (1) ...

por favor, por favor... si una cosa me aburre la aparco... y llega un momento en que me doy cuenta que pronto no tendré lugar de tantas cosas a medias que tengo... y me obligo a acabarlas por muy aburrido que sea o a deshacerlas, si veo que ya no tienen sentido... por eso estoy retomando UFO (UnFinished Objects) y los estoy convirtiendo en FO (Finished Objects) para que se emancipen de casa y se vayan a casa de otra gente convertidos en bonito regalo.
Por eso, y haciendo caso a
Celeste, intentaré ir eliminando los UFO que tengo acumulados... aquí tenéis el primero de la lista:

UFO

Osito que ha quedado con cara de no sé qué...

Historia

Verónica del blog Abrigarlos proponía en Navidad una campaña de recogida de juguetes tejidos y gracias a la revista Petites nos ofrecía un patrón de osito para tejerlo y enviárselo. Lo tejí, pero no encontré el momento de coser la cabeza con el cuerpo y las patitas... bufff qué pereza!!! es que hasta por una buena causa coser gumis es muuuuuy latoso :-P

Cómo ha acabado

Ya es un FO!!!! Lo tengo tejido y cosido, de momento no tiene nueva casa, aunque me parece que guillem lo adoptará (ya lo ha visto y le ha hecho besitos, no creo que me lo deje regalar...)

Links

¿¿Cuál será el próximo?? pronto pronto novedades uforiles

1 comentari:

  1. Nenaaaaa!!! Jo tinc un munt d'UFOs, crec que ve a ser com una mena de mal endèmic :P

    De moment estic acabnt el Sr. Cobrellit, que había de ser un regal per una boda de fa un any i mig i ara serà regal de benvinguda al nadó XD

    ResponElimina

Gràcies per deixar-me un comentari.