divendres, 3 d’abril del 2009

i ara quin UFO toca???

Us ensenyo 3 dels UFO que haurien d'anar sortint a la de JA!!! Per quin començo?? Us en faig un breu resum de cada un...
amb el number one - vestidet de bebé que va anar prenent forma sol, després del mono de ganxet que em va agafar a l'estiu, quan estava de vacances, que vaig haver d'anar a comprar-me un cabdell i un ganxet per fer punt baix com una "posesa", ara només li queda cosir els tirants, uns quants botons i fer-hi unes quantes passades més a la part de sota... fàcil, no???

amb el number two - 2 bossetes kitty, fetes a partir d'un kitty-granny-square. Només em faltaria cosir la nansa i acabar-li la carona a la kitty (cosir-li ulls, el bigoti, una floreta... etc) aquest tampoc és dificil, oi??
i finalment, amb el number three (que no vol dir que no en tingui més sino que no els he fet fotos, bàsicament per vergonya....) - xal d'estar per casa fet amb restes de llana a partir d'un patró de Garnstudio. El tinc pràcticament a la mida, falta acabar de decidir si és la mida que vull i rematar fils... OHhh que superguai!!!! Vaaa ajudeu-me!!! Per quin començo??

*-*-*-*-*
Os enseño 3 de los UFO que tendrían que ir saliendo a la de YA!!! ¿Por cuál empiezo? Os hago un breve resumen de cada uno...

  1. con el number one - vestidito de bebé que fue tomando forma solo, después del mono de ganchillo que me agarró en verano, cuando estaba de vacaciones, que tuve que ir a comprar un ovillo y un ganchillo para hacer punto bajo como una posesa... Ahora ya sólo le queda coserle los tirantes, coserle unos botoncitos y hacerle unas cuantas pasadas más en la parte de abajo... Fácil, ¿¿no???
  2. con el number two - 2 bolsitos kitty, hechos a partir de un kitty-granny-square. Sólo me queda coser el asa y acabarle la carita a kitty (coserle ojos, el bigote, una florecita... etc) este tampoco es difícil, verdad??
  3. y finalmente, con el number three (que no quiere decir que no tenga más sino que no les he hecho fotos, básicamente por vergüenza....) - chal de estar por casa hecho con restos de lanas a partir de un patrón de Garnstudio. Lo tengo prácticamente a la medida, falta acabar de decidir si es el tamaño que quiero y rematar hilos... OHhh que superguay!!!!

    Vengaaaaa ayudadme!!! Por cuál empiezo¿??¿?

3 comentaris:

  1. Hola! jolines quants UFOs!! Jo tb en tinc molts, però a mi em fa vergonyeta.., aviam si cap dia els acabo...
    Doncs crec que el millor ordre és el que tens establert, pk el vestidet sino qui l'hagi de portar ja fara la comunió, i les bandoleres es un pli, mentres vas decidint si el xal és la mida.., jejeje
    Ara canviant de tema! Si que estaria bé fer la tramesa conjuna! No t'habia comentat res pk creia que ja els havies enviat.
    Petonets!

    ResponElimina
  2. comença pel q et quedi menys per acabar, aixi obtindràs una satisfaccio inmediata i t'animaràs a acontinuar no?

    sort!

    ResponElimina
  3. si ja ho sé que son facils d'acabar... però me'ls miro i no puc... buroigj eorñituemr0tcerof,
    va, provaré de fer-los en ordre fotogràfic
    gràcies wapes

    ResponElimina

Gràcies per deixar-me un comentari.