dijous, 24 de setembre de 2009

sóc una mala mare?

Avui és el gran dia....

He deixat el post programat, perque avui és un dia de FESTA i dic festa en majúscula, perque avui és l'únic dia de l'any en què el gall i la gallina ens n'anem de parranda, de botigues (ni que sigui a mirar) i a dinar sols (ni que sigui un menú) i deixem els polls a l'escola. Tenim una llista interminable de coses per fer, que probablement es quedi en un passejar agafats de la ma per la riera, però com cada any, avui és el nostre dia...

Avui, vint-i-quatre de setembre, és la Mercè (i a més de ser el dia en que els meus pares es van casar...) és festa local a Barcelona -on treballem el gall i la gallina- i laborable a Mataró -on vivim tota la family i els polls van a l'escola-!!!

oe oe oe oe oe oe

Avui som uns mals pares (?¿), però amb el cor trencat, els deixem a l'escola a primera hora (com sempre) i a dinar (com cada dia, per no trencar la rutina) i els anem a recollir al final de la tarda... els trobarem a faltar moooooooooooooolt durant tot el dia, però és l'únic dia de l'any en que tornem a ser "novios" i un dia a l'any..., senta bé... avui és el nostre dia!

2 comentaris:

 1. Hola Sonieta!
  Mil felicidades por su día especial, ojalá lo puedas conservar siempre!
  Un gran saludo y hasta pronto!

  ResponElimina
 2. Nena no ets una mala mare! De tant en tant necessitem retrobar-nos amb la nostra vida "antes de", no?

  De fet, nosaltres hem marxat un parell de dies a una casa rural, sense nena, de novios una altre vegada, i ens ha anat super bé, ho necessitàvem!

  ResponElimina

Gràcies per deixar-me un comentari.