dijous, 8 d’octubre del 2009

40 + 40, afegits i comencem a donar voltes

aquí teniu la primera manta, els quadradets afegits i una volta de punt baix al voltant. La segona ja la tinc afegida també, però ahir vaig acabar a les mil i no vaig tenir ganes de fer foto-descarregar... etc etc
ara només falta fer-hi unes quantes voltes i una passada bonica per rematar (i donar-li un toque de planxa i amagar fils... ui que divertiiiiiiiiiiiiiit...)
*-*-*-*-*-*-*
aquí tenéis la primera manta, los cuadraditos unidos y una vuelta de punto bajo alrededor. La segunda la tengo unida también, pero ayer acabé a las mil y no tuve ganas de hacer foto-descargar... etc etc
ahora sólo quedará hacerle unas cuantas vueltas y una pasada bonita para rematar (y darle un toque de plancha y esconder hilos... uy que divertidoooooooooooo...)

5 comentaris:

  1. Ohh qué bonito está quedando!! además que no sé si será efecto de la foto, pero no lo veo muy naranja, más bien mandarina, y queda muy bien.
    Animo con la parte más "divertida" del trabajo ;-)

    ResponElimina
  2. gracias wapa, si, el color es MANDARINA, lo que pasa que quizá no me expresé bien tranduciendo... es un naranja clarito.. usease... mandarina o del color de las pastillas biodramina (para el mareo... ajajaja)

    ResponElimina
  3. Què xulaaa! Ànims que ja queda menys i encara et queda la "millor" part... (per això els meus projectes estan durant mesos pegant voltes per ahí sense acabar).

    ResponElimina
  4. Hola Sonieta!
    Qué lindo trabajo! y de verdad que sí, hacer la terminación es lo más divertido y emocionante, preciosos todos los cuadritos!

    ResponElimina
  5. Jo, nena, vaya empacho de fer quadradets que portem, eh? Bueno, yo no digo ná que a mi ara em va donar per fer gorritos per nines :P Petons!!

    ResponElimina

Gràcies per deixar-me un comentari.