dilluns, 23 de novembre del 2009

de la mida dels quadradets solidaris

Això de fer quadradets per enviar arreu del món és una mica complicat, sobretot quan el destinatari és de parla anglesa (i per tant mesures de fora el sistema decimal).

Fins ara havia anat enviant a organitzacions hispanoparlants, per la comoditat de no haver de fer servir l'anglès, vale, us deixo que em digueu mandrosa, però al final m'he animat a fer el primer quadradet solidari que proposen a raverly en el grup de quadradets per al 2010 que us explicava l'altre dia i que serà per enviar a knit-a-square, una organització sudafricana.

Total, que he hagut de buscar correspondències i aquí us deixo això que potser trobeu interessant (o no...)

Mida dels quadradets
en polzades
/ en centímetres
(*) 4 "
10 cm
6 "
15 cm
8 "
20 cm
12 "
30 cm

(*) gràcies Alhana!!!

El quadrat que teixim alhora (o sigui CAL) és el Quad Color Square, by Dayna Audirsch, ràpid i fàcil de fer. Aquí el link a la pàgina de la dissenyadora.



Aquests són els dos quadradets que he fet jo, un de colorins i un de verd-verdet. Animeu-vos a enviar-ne un!!!

*-*-*-*-*-*-*

Esto de hacer cuadraditos para enviar alrededor del mundo es un poco complicado, sobre todo cuando el destinatario es de habla inglesa (y por tanto medidas fuera del sistema decimal).

Hasta ahora había ido enviando a organizaciones hispanohablantes, por la comodidad de no tener que usar el inglés, vale, os dejo que me llaméis perezosa, pero al final me he animado a hacer el primer cuadradito solidario que proponen en raverly en el grupo de cuadraditos para 2010 que os explicaba el otro día y que será para enviar a knit-a-square, una organización surafricana.

Total, que he tenido que buscar correspondencias y aquí os dejo esto que quizás encontréis interesante (o no...)

Tamaño de los cuadraditos
en pulgadas / en centímetros
4" / 10 cm (*)
6 " / 15 cm
8 " / 20 cm
12 "/ 30 cm

(*) gracias Alhana!!!

El cuadrado que tejemos juntas (o sea CAL) es el Quad Color Square, by Dayna Audirsch, rápido y fácil de hacer. Aquí el link a la página de la diseñadora.
Estos son los cuadraditos que he hecho yo, uno de colorines y otro de verde-verdecito. Animaros a enviar uno!!!

1 comentari:

  1. També hi podries afegir a la llista 4" = 10 cm, què és la mida estàndar de Ravelry, encara que fóra del món hispanoparlant encara no m'he trobat cap lloc on en demanen tant petits.

    Ara mateixa m'hi pose a fer els meus, que en tot el cap de setmana no fet l'ànim. Això sí que és mandra!

    ResponElimina

Gràcies per deixar-me un comentari.