dimarts, 26 de gener del 2010

més quadradets solidaris

En espera del quadradet de Febrer del 2010 Crochet Block-a-Month CAL, han penjat en el grup un altre patró de quadrat solidari, el Circle of Friends Square per enviar a knit-a-square (official site).

També dir-vos que a Raverly s'ha creat un grup que recopila mantes, quadradets per fer mantes... etc, etc, per enviar a Haiti. És el Hugs for Haiti.

[edito: odio blogger!! havia penjat unes fotos de quadradets i me les ha esborrat!!! i com que l'ordinador és nou sembla que sigui tonta... ara no tinc ganes de tornar-les a posar, potser al vespre...]

En espera del cuadradito de Febrero del 2010 Crochet Block-a-Month CAL, han colgado en el grupo otro patrón de cuadradito solidario, el Circle of Friends Square para enviar a knit-a-square (official site).
También deciros que a Raverly se ha creado un grupo que recopila mantas, cuadraditos para hacer mantas... etc, etc, para enviar a Haiti. Es el Hugs for Haiti.

3 comentaris:

  1. Hola Sonieta!!
    Qué pasa?? no hay tejido? Hoy me mataste.... sin la traducción... jajajaj!!
    Deí que google tiene un buen traductor!
    Te estoy enviando un mail, besos!!

    ResponElimina
  2. Jo també estic liada ara amb un altre projecte solidari, ja donaré més detalls per si vols col·laborar (i tens temps). Serà per llocs on acudir!

    ResponElimina
  3. vanina, tengo la foto pendiente, pronto pronto :-)
    alhana, per poc que pugui ja hi pots comptar amb la meva col·laboració per al teu projecte, amplia la info, please

    gràcies wapis

    ResponElimina

Gràcies per deixar-me un comentari.