divendres, 9 d’abril del 2010

mares solidàries

Un dia de la passada setmana santa, ens vam reunir unes quantes mares i nenes en una sala d'un centre cívic de la ciutat per teixir quadradets solidaris.



A mitja o a ganxet, amb llana donada per una altra mare que no havia pogut venir o amb altra llana sobrant, un parell d'hores teixint i xerrant per una bona causa... fer mantetes per als bebès de la pouponnière de Dakar.

Va ser una prova pilot, aviat volem convocar un dissabte solidari a l'escola!!! obert a amigues, iaies, cunyades... i tothom que vulgui venir... ja us passaré la invitació formal, perquè vosaltres també hi esteu convidades :-)
I cada mare que va teixir un quadradet... va tenir un regalet!!! un mini granny square dels que us vaig ensenyar ahir, per fer servir d'agulla de pit o com a aplic en qualsevol labor, per donar-los les gràcies!!!
Gràcies a totes wapes, per venir i fins la propera!!!

-----------------------------------------------------

Un día de la pasada semana santa, nos reunimos unas cuantas mamás en una sala de un centro cívico de la ciudad para tejer cuadraditos solidarios.
A dos agujas o a ganchillo, con lana donada por otra madre que no había podido venir o con otra lana sobrante, un par de horas tejiendo y charlando por una buena causa... hacer mantitas para los bebés de la pouponnière de Dakar.

Fue una prueba piloto, pronto queremos convocar un sábado solidario en la escuela!!! abierto a amigas, abuelas, cuñadas... y todo el mundo que quiera venir, ya os pasaré la invitación formal, porque vosotras también estáis invitadas :-)
Y cada mamá que tejió un quadradito... tuvo un regalito!!! un mini granny square de los que os enseñé ayer, para usar como broche o aplique en cualquier labor, para darles las gracias
Gracias a todas wapas, por venir y hasta la próxima!!

4 comentaris:

  1. Què bé que s'ho passeu, si estiguerem més propet sí que m'hi passaria a fer-ne un parell. Acabaràs organitzant un MataróKnits, ja veuràs! :-D

    ResponElimina
  2. Qué hermosa reunión!
    Te felicito :) son cosas que hacen bien al corazón :)
    Un beso grande
    Silvana
    Morocha

    ResponElimina
  3. ostres alhana, ja m'agradaria fer un mataróKnits, però no saps lo dificil que ha estat organitzar aquests 4 gats :-)

    fa més d'1 any que parlem de trobar-nos a teixir unes mares de l'escola i al final, sembla que una causa solidària n'ha mogut unes quantes... a veure si el dissabte definitiu som unes quantes més,...

    per cert, ja vaig parlar amb la sue, n'hi estic fent uns quants per a ella també,

    gracias morocha realmente fue muy bonito... y el resultado todavía lo será más

    ResponElimina
  4. ¡Qué bonito! Una actividad preciosa y con un objetivo solidario.

    ResponElimina

Gràcies per deixar-me un comentari.