dimarts, 10 d’agost del 2010

patates de diumenge


Fem un sofregit amb ceba, tomàquet cherry i un rajolí de vi blanc (vale, una micona més)
Hi afegim les escopinyes (o el que n'ha quedat després de netejar-les, mentre espero que cogui la ceba, en vaig obrint i me les menjo vives ommmmmmmmmmmmmmm)
Deixem que s'obrin les escopinyes i quan siguin obertes tanquem el foc. Deixem reposar. Espolsem amb herbes de provença.
A banda fregim unes quantes patates amb un gra d'all (jo les vaig fer a dauets, però com ens agradin més)
Servim junt o per separat, i si ens ve de gust ho acompanyem d'una maionesa amb una punteta d'all...
Va agradar molt a casa, us atreviu a provar??
Nota: Aquesta recepta és una adaptació moooooolt casolana del Saltejat de fruits de mar i patates fregides, des que la vaig veure a la Cuina vermella no me la podia treure del cap... ja em perdonareu nois la llicència i l'atreviment.

Hacemos un sofrito con cebolla, tomate cherry y un chorrito de vino blanco (vale, un pelin más)
Añadimos los berberechos (o lo que queda después de limpiarlos, mientras espero que se cueza la cebolla, voy abriéndolos y me los como vivos mmmmmmmmmmmmmmm)
Dejamos que se abran los berberechos y cuando estén abiertos apagamos el fuego. Dejamos reposar. Por encima unas cuantas hierbas de provenza.
Aparte, freímos unas cuantas patatas con un diente de ajo (yo las hice a daditos, pero hacedlas como más os gusten)
Servimos junto o por separado y si nos apetece lo acompañamos con una mayonesa con una puntita de ajo...
En casa gustó mucho, os atrevís a probar?
Nota: Esta receta es una adaptación muuuuuuy casera del Salteado de frutos de mar y patatas fritas, desde que la vi en la Cuina vermella no me lo podía sacar de la cabeza... ya me perdonaréis chicos la licencia y la osadía.

4 comentaris:

  1. Mmm, quina bona pinta, que bo que és aquest plat i la teva adaptació amb el toc de maionesa és brutal, gràcies per explicar-nos-ho! Milions de petons!!

    ResponElimina
  2. ummmm aquesta foto és espectacular!!!! tinc ganes de provar la recepta!!!

    ResponElimina
  3. Me lo apunto! (todo menos lo de comerlos crudo... argfs)

    ResponElimina

Gràcies per deixar-me un comentari.