dilluns, 16 d’agost de 2010

rotlles de pasta de full

Molt fàcil i amb molt bons resultats:
  • Un full quadrat de pasta de full
  • Salsa de tomàquet
  • Uns quants tranchetes (formatge tou en quadres...)
  • orenga
Extenem la pasta de full, cobrim amb la salsa de tomàquet, l'orenga i el formatge.
Enrotllem i tallem a rodanxes.
Posem les rodanxes en una plata del forn i seguim les instruccions de cocció de la pasta de full (uns deu minuts, potser??)
Deixem refredar i sorprenem!!!
La inspiració una vegada més l'he trobat a .... La cuina vermella.
Vegeu les seves estiloses Palmeres farcides de parmesà, tomàquets confitats i olives, res a veure, però van tenir èxit!!!...

Muy fácil y con muy buenos resultados:
  • Una hoja cuadrada de hojaldre
  • Salsa de tomate
  • Unos cuantos tranchetes (queso en lonchas)
  • Orégano

Extendemos el hojaldre, cubrimos con el tomate, el orégano y el queso.

Enrollamos y cortamos en rodajas

Ponemos las rodajas en una plata para el horno y seguimos las instrucciones de cocción del hojaldre (unos diez minutos, quizá??)
Dejamos enfriar y ¡¡¡sorprendemos!!!
La inspiración una vez más la he encontrado en .... La cuina vermella.
Ver sus estilosas
Palmeras rellenas de parmesano, tomates confitados y aceitunas, nada que ver, pero tuvieron éxito!!...

2 comentaris:

  1. Hola molt bon dia!! Els teus rotlles son la bomba, i el toc d'orenga segur que les deixa súper bones! Gràcies per citar-nos i dir-nos que t'inspirem. Un honor per nosaltres, estimada amiga. Molts petons.

    ResponElimina
  2. Bon dia vermells (i demés visitants :-) ) l'honor és meu que em visiteu, el vostre bloc és impressionant, tant a nivell visual com de contingut... només hagués faltat trobar-nos a ca la carme... que petit és el món...

    ResponElimina

Gràcies per deixar-me un comentari.