aquí en teniu 3, de punts de llibre
estic esperimentant per a que agafin duresa, amb aquests vaig provar una barreja d'aigua i sucre però no m'acaba d'agradar el resultat....
ara vull provar aigua-sal-midó... alguna idea?
també em fa falta treballar en la presentació final, un sobre de celofan, una targeta de presentació del projecte... us vaig ensenyant avanços...
estic esperimentant per a que agafin duresa, amb aquests vaig provar una barreja d'aigua i sucre però no m'acaba d'agradar el resultat....
ara vull provar aigua-sal-midó... alguna idea?
també em fa falta treballar en la presentació final, un sobre de celofan, una targeta de presentació del projecte... us vaig ensenyant avanços...
aquí teneis 3 puntos de libro
estoy experimentando para que cojan consistencia, con éstos probé con una mezcla de agua i azúcar pero no me acaba de gustar el resultado...
ahora quiero probar agua-sal-almidón... ¿alguna idea?
También me falta trabajar en la presentación final, un sobre de celonfa, una tarjeta de presentación del proyecto... os voy enseñando avances...
que macos nena....segur que agradaran molt!
ResponEliminano et puc donar idees pq no en tinc ni idea ja ja!
petons
Felicitats, noia! Estan genial! Per a la duresa no et puc ajudar...no en sé gens. Però la presentació amb celofan i tarjeta es molt bona idea! Una abraçada!
ResponEliminaTenia entés (pels tapetes rígids de les iaies i les veïnes) que la combinació bona és la de aigua-midó, però no sé en quina proporció ni res més. Ja ens contaràs. Molt bonics, per cert! El del mig de les flors (o sols, o ventalls...) m'agrada moltíssim. :-)
ResponEliminaBesets.
Alguna vegada he vist que hi ha midó en aerosol en algun supermercat, mira-ho. Jo, si ho veig, ja et diré el nom.
ResponEliminaTambé li preguntaré a la Juani, una amiga meva que cus, ella segur que ho sap. Et mantindré informada.
Petonets,
A veure... ja tinc resposta. Al mercat hi ha un aerosol que es diu Toke spray apresto ropa. És midó en aerosol.
ResponEliminaSi vols el midó tradicional, el venen a les adrogueries i a l'envàs posa les quantitats i manera de fer-lo servir.
Ja em diràs com et va.
moooltes gràcies tina, ho provaré :-)
ResponElimina