dimarts, 7 de setembre del 2010

tornem a l'escola!


Primer dia de classe!

En Jan farà tercer de bàsica (serà una medussa) i en Guillem farà P5 (serà una granota).

Tots dos ja aniran junts al pis de dalt (la nostra escola és d'una sola línia i està construïda en un edifici antic, només p3 i p4 són a la planta baixa)
Com que els llibres i el material són d'ús socialitzat no hem hagut de comprar res, només preparar les bates i les bosses de l'esmorzar i berenar del petit.
No plorarem ni estarem tristos, potser fa una mica de mandra la tornada a la rutina i a llevar-se d'hora, però l'escola és un lloc divertit, retrobarem els nostres amics, aprendrem mooltissimes coses noves, jugarem a futbol, canviarem cromos i la mare ens vindrà a buscar a la tarda, que bé!!!

3 comentaris:

  1. Un honor gaudir d'una escola socialitzadora, tan de bo altres escola prenessin exemple. La meva amiga ha hagut de pagar 400 € pel llibre del seu fill que enguany farà 4t. de primària.

    Que tinguin una bona jornada.

    Petons a tothom.

    ResponElimina
  2. doncs si que es un molt bonic projecte tant pels valors que inculca als nens (ecologia i respecte) com pels diners que ens estalviem els pares i l'espai que a casa no ocupen els llibres acumulats al llarg dels anys :-)

    ResponElimina
  3. QUE LINDOS GRANNY´S HAS TEJIDO ULTIMAMENTE!!!
    FELIZ INICIO DE CLASES...
    BESITOS!!!

    ResponElimina

Gràcies per deixar-me un comentari.