dimecres, 13 d’octubre del 2010

Sóc lactivista


Cada vegada més, tot i haver deixat ja fa temps de donar el pit als meus fills, considero que és el millor que es pot fer per ells (i per una mateixa!!!)
O sigui que des d'aquí us dic: SÓC LACTIVISTA!!!
Tot i que no criticaré les alternatives al pit, em trobo que cada vegada més defenso el dret del bebé/nen a ser amamantat i de la mare a amamantar, a demanda, a qualsevol lloc, sense mirades ni comentaris de desaprovació i fins que el nen ho vulgui. Defenso els drets de naixement, maternitat conscient, criança amb respecte i la necessitat de canviar el món cap a l'amor, la tolerància, l'empatia i la pau, començant pel començament!!!
He trobat el post al blog de la Ileana i m'hi sumo! Si voleu el logo en diversos idiomes, feu clic aquí.
Cada vez más, todo y que hace tiempo que dejé de amamantar a mis hijos, considero que es lo mejor que se puede hacer por ellos (y por una misma!!!)
O sea que desde aquí os digo: SOY LACTIVISTA!!!
Sin criticar las alternativas al pecho, me encuentro que cada vez más defiendo el derecho del bebé/niño a ser amamantado y de la madre a amamantar, a demanda, en cualquier lugar, sin miradas ni comentarios de desaprobación y hasta que el niño quiera. Defiendo los derechos de nacimiento, maternidad consciente, crianza con respeto y la necesidad de cambiar el mundo hacia el amor, la tolerancia, la empatía y la paz, comenzando por el principio!!!
He encontrado el post en el blog de Ileana y me sumo! Si queréis el logo en varios idiomas, haced click aquí.

3 comentaris:

  1. Feliz cumple!!!!! Espero que la estés pasando genial, con la gente que te quiere (que seguro es mucha).
    Besos.
    Flavia
    http://puntoperdido.blogspot.com

    ResponElimina
  2. I jo també sóc lactivista!!! Com ha de ser!!!

    ResponElimina
  3. jo pla , soc lactivista . a el meu primer fill li vaig donar de mamar 9 mesos , totes les tomes menys una ( que era a la feina), un dia de cop i volta va dir prou. El segon fill nomes 4 mesos. roser

    ResponElimina

Gràcies per deixar-me un comentari.