dimarts, 11 de gener de 2011

2011 Crochet Block-a-Month CAL - January

12" - Maggies Square


Maggies Square by Drew Emborsky


6" - Flower Button Square


Flower Button Square by Donna Mason-Svara

6 comentaris:

 1. La ganxetera més ràpida!!! Pim, pam, pim, pam, llanes venen, llanes van...

  ResponElimina
 2. Wowww, que xules, jo els tinc fets pero no he pujat les fotos encara... ¿com les pujo a RAvelry? no tinc ni idea. Petons.

  ResponElimina
 3. Hola Sonieta, s'em plantejan molts dubtes. Haviam si tu em pots fer un cop de mà. Quan son 12 inches, es un quadrat de 30 x 30 i els de 6 inches es 15 x 15, he buscat la traducció pero no sé jo si es aixi. Gràcies guapa!!!

  ResponElimina
 4. Aurora, a veure si et puc ser d'ajuda:
  1 - per pujar les fotos a raverly, has de fer un projecte amb la labor que vulguis, i anar a la pestanya "photos" allà podràs pujar les fotos des de l'ordinador [upload from computer], des d'una adreça web [slurp from web] i si hi tens compte importar-les de flickr o photobucket, quan s'han carregat les centres i ja les tens. Per posar una foto en un post de raverly has de clicar la icona d'imatge i posar-hi la url (si la tens ja penjada als teus projects, amb el botó dret busques les properties i copies la url)
  2 - pel que fa a les mides dels quadradets, es correcte 12" són 30cm i 6" són 15, però t'he de dir que a mi no em surten tan grossos, tot depèn del tipus de llana i ganxet que utilitzis

  ResponElimina
 5. bugaderes39... i els teus quadradets???

  ResponElimina
 6. Gràcies guapetona, crec que em vaig aclarint una mica, buffff. He penjat els dos quadrets a RAvelry, ara falta penjarles al blog. :)

  ResponElimina

Gràcies per deixar-me un comentari.