dijous, 20 de gener del 2011

com agafeu el ganxet?

Jo pensava que tothom l'agafava igual... però NOOOO!!! igual que un llapis, tots el podem agafar diferent i el resultat també és diferent (el punt és el mateix, però queda lleugerament diferent o m'ho sembla a mi) Ara que faig de "señureta" he vist com les meves pupiles agafaven el ganxet de formes diferents, sense que jo els pogués canviar la forma d'agafar-lo.
Buscant per Internet, he trobat la Ma.Carmen, que té en el seu blog unes interessants explicacions bàsiques de ganxet (la foto és del seu blog).

Yo pensaba que todo el mundo lo sujetaba igual.. pero NOOO!!! igual que un lápiz, todos lo podemos sujetar de forma diferente y el resultado también es diferente (el punto es el mismo, pero queda ligeramente diferente o al menos a mi me lo parece) Ahora que ejerzo de "señorita" he visto como mis pupilas sujetaban el ganchillo de formas diferentes, sin que yo les pudiera cambiar la forma de sujetarlos.
Buscando por Internet, he encontrado a Ma.Carmen, que tiene en su blog unas interesantes explicaciones básicas de ganchillo (la foto es de su blog).

jo l'agafo així, el ganxet. I vosaltres?
yo lo sujeto así, el ganchillo. Y vosotr@s?


Buscant una micona més, a la Guia para tejer bien, ens ensenyen que hi ha dues formes d'agafar el ganxet ahhhhhh!!! ja he après una cosa nova :-)
Buscando un poco más, en la Guía para tejer bien, nos enseñan que hay dos formas de sujetar el ganchillo ahhhhhh!!! ya he aprendido una cosita nueva :-)

4 comentaris:

  1. Vaja, jo també! Sóc del grup A. Em pensava que era un bixo raro, ja veig que no. :-D

    ResponElimina
  2. jo no m'havia plantejat mai que es pogués agafar d'una altra forma... fins que vaig veure les altres opcions :-)

    ResponElimina
  3. Sonia!!
    Yo la sujeto como vos,pero para tejer "totora" (la cinta que se utiliza para tejer los cuencos de tejemos.blogspot.com), la tomo del modo B. Sino, me rompo los dedos!!!

    ResponElimina
  4. Jo l'agafo com tu però si que es veritat que m'havia fixat que hi ha gent que ho fa diferent. De les maneres de les fotos però també n'he vist d'altres!

    ResponElimina

Gràcies per deixar-me un comentari.