dimarts, 1 de febrer del 2011

comencem el coixí de les golfes [*]

la Raquel ja ha començat a donar instruccions per fer el coixí per fer conjuntament des del seu blog. En els seus aclaridors tutorials ens ensennya com fer el quadradet, que és el Circle in Square i com afegir-los a mida que els anem fent, on-the-go. Així doncs ja tenim feina. Què esteu esperant??

[*] He batejat aquest projecte com el coixí de les golfes, perque es tracta d'un coixí (oh!!!) i perque el blog que l'organitza es Arriba en el desván (o sigui, a dalt a les golfes). Us n'aniré ensenyant l'evolució.


imatge extreta del blog Arriba en el desván

Raquel ya ha empezado a dar instrucciones para tejer cojín que haremos conjutamente desde su blog. En sus esclarecedores tutoriales nos enseña cómo tejer el cuadradito, que es el Circle in Square y cómo añadirlos a medida que los vayamos tejiendo, on-the-go. Así pues ya tenemos trabajo. ¿Qué estáis esperando?

[*] He bautizado este proyecto como "el coixí de les golfes" -el cojín del desván- porque se trata de un cojín (oh!!!) y porque el blog que lo organiza es Arriba en el desván. Os iré mostrando la evolución.

1 comentari:

  1. Potser que m'hi apunti. Hi estic agafant el gust als grannies amb això del Ravelry... I sóc una addicta als coixins. En tindria per tota la casa... De fet, em sembla que ja en tinc per tota la casa ;)

    ResponElimina

Gràcies per deixar-me un comentari.