dimecres, 2 de febrer del 2011

un premi i un dubte

1 - premi
la marta de De bruixes i maduixes m'atorga un premi, quin honor... ella si que és una artista amb les flors, la mitja, el patchwork i el punt de creu, per no parlar de la cuina del nirvana... gràcies wapi!!! em costa molt de triar d'altres blogs en aquests casos, ja ho sabeu o sigui que el deixo aquí i el podeu agafar totes les que em visiteu/comenteu/seguiu, que també sou totes unes artistasses!!!

2 - dubte
fa uns dies, parlant sobre el bloquejat amb la meva companya de feina i de labors, la noe, em va fer adonar d'una cosa que no sé i per això us la pregunto:
Quan bloqueges una prenda ja sigui una bufanda, un xal, un tapete o una manta (ella em feia la pregunta perque està fent una manta, precisament) li dones forma mullant-la i deixant-la secar punxada amb les agulles. Ok. Però amb l'ús, aquesta prenda l'hauràs de rentar... s'ha de tornar a bloquejar llavors? com queda un cop rentat ni que sigui a ma i amb tot el carinyo del món??
I vosaltres direu, apa, sònia, això tu no ho saps?? doncs no, primer perquè fins fa ben poc no bloquejava res, ho planxava i segon perquè la majoria de coses que faig no són per a ús propi sino que les regalo i per tant no les he de rentar... jajjaaja, curiós? pos SI. Qui em dona una resposta, doncs? Gràcies per endavant!!!

1 - premio
marta de De bruixes i maduixes me otorga un premio, qué honor... ella si que es una artista con las flores, el punto, el patchwork y el punto de cruz, por no hablar de la cocina - cuina del nirvana... gracias wapi!!! me cuesta mucho escoger entre otros blogs en estos casos, ya lo sabéis, o sea que lo dejo aquí y os lo podéis llevar todas las que me visitáis/comentáis/seguís, que también sois todas unas artistazas!!!

2 - duda
hace unos días, hablando sobre el bloqueo con mi compañera de trabajo y labores, noe, me hizo dar cuenta de una cosa que no sé y por eso os la pregunto:
Al bloquear una prenda, ya sea una bufanda, un chal, un tapete o una manta (ella me preguntaba porque está tejiendo una manta, precisamente) le das forma mojándola y dejándola secar pinchada con los alfileres. Ok. Pero con el uso, esta prendra habrá de lavarse... hay que volver a bloquear entonces? Cómo queda una vez lavada ni que sea a mano y con todo el cariño del mundo?

Y vosotras diréis, anda sònia, ¿esto tu no lo sabes? pues no, primero porque hasta hace bien poco no bloqueaba nada, lo planchaba y segundo porque la mayoría de cosas que tejo no son para uso propio sino que las regalo y por tanto no las he de lavar... jajajja c¿urioso? pues SI. ¿Quién me da una respuesta, pues? Gracias por adelantado!!!

4 comentaris:

  1. Vaja, no m'ho havia plantejat fins ara... Jo tinc tres mantes: una d'elles no la vam bloquejar i dóna igual el que li fem ara, la manta fa el que vol. La segona (Sunrise Sunset) està bloquejada però encara sense rentar i no hi ha massa ganes de tornar-la a posar tres dies damunt la catifa amb les agulletes. L'altra més petita està bloquejada però està fent tant de fred que encara no l'hem gastada i llavors no l'hem rentat...
    En resum, que no tinc resposta! Tornaré a passar-me per aquí per veure que diuen les demés i prendre nota.
    Besets!

    ResponElimina
  2. M'encantaria tenir la resposta a la teva pregunta... però no la tinc. No he donat mai forma a res, així anem...

    ResponElimina
  3. em pots explicar que es aixo de bloquejar, no hu habia sentit mai .

    roser

    roser.haaiah@gmail.com

    ResponElimina

Gràcies per deixar-me un comentari.