divendres, 18 de març de 2011

crema de sant josep

Demà és Sant Josep, dia del pare, de les pepites i pepitus...
per celebrar que
"de Joseps, Joans i ases
n'hi ha a totes les cases"

us proposo que feu una plateta de crema,
mmmmmmmmmm
"delicious", que diu en guillem :-)

1. Ingredients necessaris

2. Escalfem la llet amb la pell de la llimona i la canyella

3. 8 (si, 8!!!) rovells d'ou

4. Deixatem els rovells + sucre

5. Llet + midó

6. Remena, remena nena

7. Tadah!!!
Crema de St. Josep o crema catalana (sense cremar) mmmmmmmmmmmmmm
Podrem esperar a que es refredi??

1 comentari:

  1. mmmmm Què bona! La meva àvia en feia i estava boníssima! Hauré de provar de fer-ne jo també algun cop.
    Bon profit!

    ResponElimina

Gràcies per deixar-me un comentari.