dimecres, 27 d’abril de 2011

patates amb sèpia

Les sèpies de Setmana Santa són grosses, tendres, boníssimes. Cada any, la Carme, la meva peixatera, me'n guarda una i ja tenim el dinar de Divendres Sant (i un parell d'àpats més al congelador).
Sofregit de ceba i tomàquet, la sèpia talladeta a trossets, patates, pèsols i carxofes.
Temps de xup xup.

Bon profit!!


Las sepias de Semana Santa son grandes, tiernas, riquisimas. Cada año, Carmen, mi pescadera, me guarda una y ya tenemos la comida de Viernes Santo (y un par de comidas más en el congelador).

Sofrito de cebolla y tomate, sepia cortadita en trocitos, patatas, guisantes y alcachofas.

Tiempo de chup chup.



Buen provecho!

6 comentaris:

  1. ¿a ti te parece bien colgar a estas horas un post así??? y encima con el agravante de saber que la menda no tiene nada de comida preparada en casa...
    :-p

    ResponElimina
  2. ups, no va quedar res de res!!! ni un trosset de patata a la cassola!!! en jan en va menjar més que jo i tot i en guillem no va ni rondinar... fins i tot a mi que no m'agraden gaire les patates amb sèpia em van agradar mmmmmm

    ResponElimina
  3. perdón, traducción simultánea:

    ups, no quedó nada de nada!! ni un trocito de patat en la cazuela!!! jan comió más que yo y guillem ni rechistó... incluso a mí que no me gustan mucho las patatas con sepia me gustaron, mmmmmmmm

    ResponElimina
  4. I jo que no puc veure la sèpia ni en pintura! M'apunte la resta d'ingredients, aixó sí, jeje...

    ResponElimina
  5. ohhhhh que buena pinta ohhhhhh me dio hambre :)

    ResponElimina

Gràcies per deixar-me un comentari.