dimarts, 6 de setembre de 2011

smoothies or something similar

La Virgi ha fet quaranta anys i li han regalat una thermomix. L'Oriol, amic, veí i qui li ha venut, li va fer una demo de com funcionava l'invent i m'hi van convidar. Van cuinar un sorbet de préssec espatarrant, entre altres coses, i he de reconèixer que he deixat de pensar que és un ferro. Però com que el meu home diu que "ni hablar del peluquín" gastar gairebé 1000 euros en una batedora (simple, però aproximat) he fet la meva adaptació del sorbet de préssec, afegint-hi nectarina... als meus nens els ha encantat!!! i a mi també... qui no es conforma és perquè no vol :-)


Virgi ha cumplido cuarenta años y le han regalado una thermomix. Oriol, amigo, vecino y quién se la ha vendido, le hizo una demo de cómo funcionaba el invento y me invitaron. Cocinaron un sorbete de melocotón extraordinario, entre otras cosas y he de reconocer que he dejado de pensar que es un hierro. Pero como mi marido dice que "ni hablar del peluquín" gastar casi 1000 euros en una batidora (simple, pero aproximado) he hecho mi adaptación del sorbete de melocotón, añadiendo nectarina... a mis niños les ha encantado!!! y a mi también.... quién no se conforma es porque no quiere :-)

3 comentaris:

  1. Que bueno el sorbete¡¡¡¡ yo lo hago con la batidora normal de toda la vida, es muy cara la thermomix.
    Un saludo.

    ResponElimina
  2. Quina gràcia tenen els homes per simplificar les coses i quina bona pinta que té aquest sorbet. La recepta???

    ResponElimina
  3. - fruita a trossets d'aquella que ja comença a tenir un peu a l'altre barri o d'aquella que no aconsegueixes que es mengin ni a tiros o la que et vingui de gust.
    - una rodanxa de llimona, que li dona frescor
    - uns quants glaçons, amb un cop de ganivet, perque no siguin tan grossos i més fàcils de triturar
    - sucre opcional (jo no n'hi poso)
    - una canyeta per xarrupar ;-)

    ResponElimina

Gràcies per deixar-me un comentari.