La resta d'ingredients els vaig anar canviant amotllant-me al que tenia a la nevera...
Al farcit de carn i ceba li vaig afegir una poma i dues carxofes i la clara de l'ou que després serveix per pintar per sobre...
Us deixo el link a la recepta original, la que em va servir per dir-me a mi mateixa... avui cuinem una cosa diferent!
Feia molt de temps que no en tenia ganes, d'experimentar a la cuina i estic contenta d'haver-ne tornat a tenir, i del resultat!! Fins i tot va quedar bo!!!
De la receta original sólo queda la pasta brisa, la carne y la cebolla.
El resto de ingredientes los fui cambiando amoldándome a lo que tenía en la nevera...
Al relleno de carne y cebolla le añadí una manzana y dos alcachofas y la clara del huevo que después sirve para pintar por encima...
Os dejo el link a la receta original, la que me sirvió para decirme a mi misma... hoy cocinaremos una cosa diferente!
Hacía mucho tiempo que no tenía ganas de experimentar en la cocina y estoy contenta de haber vuelto a tener!! y del resultado!! ¡¡¡Incluso quedó rico!!!
I es que te molt bona pinta.
ResponEliminaBon cap de setmana