dijous, 19 de gener de 2012

Evolution Classic Meat Pie

De la recepta original només en queda la pasta brisa, la carn i la ceba.
La resta d'ingredients els vaig anar canviant amotllant-me al que tenia a la nevera... 
Al farcit de carn i ceba li vaig afegir una poma i dues carxofes i la clara de l'ou que després serveix per pintar per sobre... 
Us deixo el link a la recepta original, la que em va servir per dir-me a mi mateixa... avui cuinem una cosa diferent! Feia molt de temps que no en tenia ganes, d'experimentar a la cuina i estic contenta d'haver-ne tornat a tenir, i del resultat!! Fins i tot va quedar bo!!! 


De la receta original sólo queda la pasta brisa, la carne y la cebolla.
El resto de ingredientes los fui cambiando amoldándome a lo que tenía en la nevera... 
Al relleno de carne y cebolla le añadí una manzana y dos alcachofas y la clara del huevo que después sirve para pintar por encima...
Os dejo el link a la receta original, la que me sirvió para decirme a mi misma... hoy cocinaremos una cosa diferente! Hacía mucho tiempo que no tenía ganas de experimentar en la cocina y estoy contenta de haber vuelto a tener!! y del resultado!! ¡¡¡Incluso quedó rico!!! 

1 comentari:

Gràcies per deixar-me un comentari.