dilluns, 30 de gener de 2012

Quedem??

En pocs dies he rebut diverses propostes de bloggers catalanes per veure'ns les cares i teixir una estoneta.

Ja sé que hi ha moltes quedades oficials i que les podriem aprofitar, el que passa és que entre que amb els nens m'és complicat d'assistir-hi, que em fa una vergonya que no vegis no conèixer a ningú  (de debo!!!) i que les setmanes passen que és un primor... van passant els dies, els mesos i només m'he pogut organitzar per anar a 1 trobada de teixicòmanes i d'això ja fa gairebé un any...

L'últim comentari de la Miss Grapefruit m'ha fet decidir i dir-vos que podriem organitzar alguna coseta per teixir quadradets per enviar a Abriguemos a un niño. Si quedem en un lloc concret, un dia concret i am un objectiu concret almenys per a mi serà més fàcil d'assistir. No serà una quedad periòdica sino totalment puntual
Així doncs us proposo... Quedem? On? Quan? Amb nens!?!?!  Portem ja teixits a la trobada alguns quadradets cadascuna i una vegada juntes en fem més? Berenem plegades? Aprofitem el cosí de l'Uruguai per fer la tramesa o la paguem entre totes des d'aquí??

En parlem???

Agafa la imatge per endur-te-la al teu blog. O espera la definitiva quan tinguem dia, hora i lloc 


En pocos días he recibidos varias propuestas de bloggers catalanas para vernos las caras y tejer un ratito.

Ya sé que hay muchas quedadas oficiales y que las podríamos aprovechar, lo que pasa es que entre que con los niños es complicado de asistir, que me da una vergüenza que no veas no conocer a nadie (de verdad!!!) y que las semanas pasan que es un primor... van pasando los días, los meses y sólo me he podido organizar para ir a1 encuentro de teixicòmanes y de eso ya hace casi un año...

El último comentario de Miss Grapefruit me ha hecho decidir a deciros que podríamos organizar algo para tejer cuadraditos para enviar a Abriguemos a un niño. Si quedamos en un sitio concreto, un día concreto y con un objetivo concreto almenos para mí será más fácil asisitir. No será una quedada periódica sino totalmente puntual. 
Así pues os propongo... ¿Quedamos? ¿Dónde? ¿Cuándo? Con niños!?!?! Traemos a la quedada algunos cuadraditos ya tejidos cada una y una vez juntas tejemos más?? ¿Merendamos juntas?¿Aprovechamos el primo del Uruguay para hacer el envío o lo pagamos entre todas desde aquí??

¿Hablamos?

6 comentaris:

 1. ep, una gran idea, depenent de quan i on, jo m'hi apunto.

  ResponElimina
 2. Formo parte de Abriguemos a un Niño, es muy emocionante ver que la solidaridad viene de todas partes del mundo.
  Me encantaría que este no fuese tan grande y poder juntarme con ustedes a tejer y pasar un lindo momento ayudando a niños que tienen frío.
  Gracias!!!!!
  Flavia
  http://puntoperdido.blogspot.com

  ResponElimina
 3. Jo m'apunto :^) A mi també sempre em fa vergonya i molt de pal unir-me a alguna trobada, diguem-ne "establerta". Em sembla molt bona idea. Jo em puc acoplar amb pompons o sense, sóc flexible... Que bé, quina bona idea!

  ResponElimina
 4. Doncs fem una cosa, ens enviem mail i proposem llocs i dates?

  ResponElimina
 5. Realmente increible!!!! Cuanta generosidad de ambas partes!
  FELICITACIONES POR TANTOS LOGROS!!!
  Cariños.
  Majo

  ResponElimina
 6. Perquè no? Jo aniria amb el peque, si pot ser... I tot i que no he teixit cap quadradet doncs suposo que in-situ i amb les vostres expertes instruccions podria aportar un trosset més : )
  Per al tema de llocs i dates es pot fer un Doodle d'aquells.
  Fins aviat!

  ResponElimina

Gràcies per deixar-me un comentari.