dissabte, 9 de juny del 2012

Dia mundial de teixir en públic 2012


Des d'avui fins diumenge que ve se celebra el Dia mundial de teixir en públic (World Wide Knit In Public Day).
Com ja ho sabeu, jo ho celebro cada dia de l'any, pràcticament :-) i precisament avui no crec que pugui teixir gaire perquè estaré liada fent molinets de feltre i repartint xocolata desfeta a la festa de l'escola dels meus fills...
Avui al matí a l'esplanada de la Catedral a BCN hi haurà una moguda solidària organitzada per Crealia, per recollir fons per a la Fundació Arrels.
Que passeu un bon wwkip day!!!
Trobareu tota la info a la pàgina oficial de l'esdeveniment: wwkipday.
Desde hoy hasta el domingo que viene se celebra el Día mundial de tejer en público (World Wide Knit In Public Day).
Como ya sabéis, yo lo celebro cada día del año, prácticamente :-) pero precisamente hoy no creo que pueda tejer mucho porque estaré liada haciendo molinillos de fieltro y repartiendo tazas de chocolate en la fiesta del colegio de mis hijos...
Esta mañana en la explanada de la Catedral en Barcelona habrá una movida solidaria oranizada por Crealia, para recoger fondos para la Fundació Arrels.
Que paséis un feliz wwkip day!!!
Encontraréis toda la info en la página oficial del evento: wwkipday.

2 comentaris:

  1. Jo també sóc de teixir al parc i entretindre turistes i tampoc podré celebrar-ho el dia "oficial"! Haurem de esforçar-nos la resta de l'any, jajaja.
    Bon wwkipday a l'escola!

    ResponElimina
  2. No et cal patir per si no ho pots fer, ja que em sembla recordar que ho fas tot sovint això de teixir en públic! Espero que vagi molt bé la festa. Una abraçada i bon cap de setmana.

    ResponElimina

Gràcies per deixar-me un comentari.