dimarts, 5 de juny del 2012

tinc un mocador de fil i cotó, mira mira...

tinc un mocador
de fil i cotó, 
mira mira... 
com que m'ha agradat 
jo me l'he comprat 
a la fira... 

No recordo que la meva iaia m'ensenyés a cantar cap altra cançó... 
No ha estat mai gaire musical, la iaia, lo seu sempre han estat les agulles i els fils... però la cançó m'ha vingut al cap quan us anava a escriure aquest post, una mica estrany i per això he començat cantant-la :-O
El post és extrany perquè fa uns dies vam poder deixar els nens amb els avis i vam marxar a sopar el marito i jo sols!!! Vam anar al restaurant L'Orquestra d'Argentona, totalment recomanable!!!

I mireu quin detall tenen a la porta del lavabo... un mocador emmarcat!!!

I en aquell moment enmig de sopar romàntic, vaig anar a buscar el telèfon i li vaig fer una foto a la porta (!!!) i vaig pensar en l'alhana... Com que no sé si tens instagram, vaig pensar que et dedicaria aquest post per donar-te les gràcies pels teus comentaris i perquè que fas coses delicioses, ja sigui en boixets, ganxet, dues agulles o punt de creu, i perquè si, que carai!! Gràcies wapa, no recordo quan vam començar a llegir-nos, però no seria el mateix sense tu!



No recuerdo que mi abuela me enseñara a cantar ninguna otra canción... No ha sido demasiado musical, mi abuela, lo suyo siempre han sido las agujas y los hilos... pero la canción me ha venido a la mente cuando os iba a escribir este post, un poco raro y por eso he empezado cantándola :-O 

El post es raro porque hace unos días pudimos dejar los niños con sus abuelos y nos fuimos a cenar el marito y yo solos!!!Fuimos al restaurante L'Orquestra de Argentona, totalmente recomendable!!!

Y mirad qué detalle tienen en la puerta del lavabo... un pañuelo enmarcado!!!

Y en ese momento enmedio de cena romántica, me fui a buscar el teléfono y fotografié la puerta (!!!) y pensé en alhana... Como no sé si tienes instagram, pensé que te dedicaría este post para darte las gracias por tus comentarios y porque haces cosas deliciosas, ya sea a bolillos, ganchillo, dos agujas o punto de cruz y porque si, qué caramba!. Gracias wapa, no recuerdo cuando empezamos a leernos pero no sería lo mismo sin ti!!

7 comentaris:

  1. OOOOOOOOH!!! Mil gràcies!! Em sap greu que hages pensat en mi en mig d'un sopar romàntic... però gràcies! També em fa il·lu!

    Aquest mocador sí que està ben fet, no com el meu, jajaja. És perfecte! I les ones fan cors, queda súperbonic.

    (p.s.no tinc instagram ni tampoc sé què és de manera que gràcies per penjar-lo, si no et sap mal em baixe les fotos)

    (^__^)♥

    ResponElimina
    Respostes
    1. no dona, va ser divertit!!!

      instagram es com un twitter pero en comptes de missatges es pengen fotos... molt bonic i addictiu!!!

      ♥ ♥

      Elimina
  2. Completament d´acord amb el restaurant i mira jo en tinc un parell de mocadors de fil i puntes de coixi enmarcats i penjats al bany, pero no a la porta.

    ResponElimina
  3. Precioso, me encanta el pañuelo, me recuerda a la época en que yo hacía bolillos...
    Y qué bonito lo que le escribes a Alhana!
    ;)

    ResponElimina
  4. Hola. Un detalle muy bonito¡¡¡¡
    besos

    ResponElimina
  5. Doncs és un detall molt bonic. Sempre he admirat a aquelles persones que saben crear peces tan delicades... perquè jo sóc una mica més barruera. Per cert, quina sort poder fer un sopar sols, això no passa gaire sovint! Una abraçada.

    ResponElimina
  6. ni idea noia... però la canto sovint... ^_^

    ResponElimina

Gràcies per deixar-me un comentari.