dijous, 5 de juliol del 2012

#culoveoculoquiero


Avui inauguro etiqueta...

Ja fa temps ens vam adonar amb la Paula que de vegades teixim alguna cosa perquè sí, perquè la veiem en un altre blog i no podem fer res més que teixir-la compulsivament, sense pensar si ho fem amb la llana adequada o els colors ens lligaran... o realment si ho necessitem o li regalarem a algú.

Ahir al vespre, en seure una estoneta al sofà abans de sopar, vaig veure aquest post de l'ari: La hora feliz.
I vaig haver de córrer a buscar aquest cotocril verd pistatxo i teixir 3 posavasos igual que el que ens proposava... aquest matí he teixit els altres 3!!! Els necessitava, era una necessitat vital, era un #culoveoculoquiero!!

Heu teixit vosaltres algun #culoveoculoquiero??

No rigueu, estic contenta perque estic sortint del túnel de noteixir en el que m'havia ficat jo soleta... i si és a base de #culoveoculoquiero, benvinguts siguin!!!

Per si us animeu a teixir-los al blog Mollie Makes teniu el patró.

Hoy inauguro etiqueta...

Ya hace tiempo nos dimos cuenta con Paula que a veces tejemos alguna cosa porque sí, porque la vemos en otro blog y no podemos hacer nada más que tejerla compulsivamente, sin pensar siquiera si lo hacemos con la lana adecuada o si los colores combinan... o si realmente lo necesitamos o se lo regalaremos a alguien.

Ayer por la noche, al sentarme un ratito en el sofá antes de cenar, vi este post de ari: La hora feliz.
Y tuvo que correr a buscar este cotocril verde pistacho y tejer 3 posavasos igual que el que nos proponía... esta mañana he tejido los otros 3!!! Los necesitaba, era una necesidad vital, era un #culoveoculoquiero!!
Habéis tejido vosotr@s algun #culoveoculoquiero??

No os riáis, estoy contenta porque estoy saliendo del tunel de notejer en el que me había metido yo sola... y si es a base de #culoveoculoquiero, bienvenidos sean!!!

Por si os animáis a tejerlos en el blog Mollie Makes tenéis el patrón.

7 comentaris:

  1. Hola. Me gustan mucho tus posavasos y si esto te anima para tejer, me gusta el culoveoculoquiero¡¡¡ Yo creo que me está afectando el calor con el tema del ganchillo, ahora voy muy lenta, solo te digo que aún no he empezado el bolso de Raquel.
    besos

    ResponElimina
  2. Me encantó la etiqueta!!! Es así!! como vos decís!! ya fui a esa página, para hacerlos!!! (no sé en qué momento, pero si puedo.. en un rato!!!)
    Beso!!

    ResponElimina
  3. Clar que he tingut moments d'aquestos! Tinc un parell de xals que no els vull per a res, dos bosses, tapetes començats i sense acabar... Què seria de nosaltres si només teixirem les coses justes i requetepensades?

    De fet, acabe de veure aquestes sabatetes i necessite fer-les ja! No tinc a qui regalar-li-les però dóna igual! Són mones! #culoveoculoquiero!

    ResponElimina
  4. jajajajajjaa quina bona etiqueta!!!! La quantitat de vegades que ens pasa el #culoveoculoquiero XD I crec que els posagots seran un dels candidats!!! XD
    Miauuuuupetonets artista!

    ResponElimina
  5. La qüestió és anar teixint i teixint i teixint i teixint...

    ResponElimina
  6. Jajaja Sonieta. Me alegro que hayas salido del "tunel".
    Bss.
    Mercedes.

    ResponElimina

Gràcies per deixar-me un comentari.