dimecres, 22 d’agost de 2012

producció estival: melmelada de La Fageda

Com cada any vam ser fidels a la nostra visita a la fàbrica de iogurts de La Fageda. Els nens esperaven veure i tocar les vaques i els vedells, observar amb atenció la línia de producció i menjar-se el iogurt al final de tot.

Aquest any, la maleïda crisi ho està envaïnt tot i ens van explicar que han hagut de fer canvis en la producció paral·lela al iogurt (han hagut de tancar la línia de vivers i estan reestructurant el sistema de visites) i una de les novetats és la introducció de les melmelades.
No vam marxar sense un parell de pots, encara no els hem obert, esperant un moment especial.

En quant vaig tenir els potets a la ma, vaig pensar que els havia de fer un tap de ganxet, us agraden???

Como cada año fuimos fieles a nuestra visita a la fábrica de yogures de La Fageda. Los niños esperaban ver y tocar las vacas y los terneros, observar con atención la línea de producción y comerse el yogur al final de la visita.
Este año, la maldita crisis lo está invadiendo todo y nos explicaron que han tenido que hacer cambios en la producción paralela al yogur (han tenido que cerrar la línea de viveros y están reestructurando el sistema de visitas) y una de las novedades es la introducción de las mermeladas.
No nos fuimos sin un par de botes, todavía no los hemos abierto, esperando un momento especial.
En cuanto tuve los botecitos en la mano, pensé que les tenía que hacer un tapón de ganchillo, os gustan???

3 comentaris:

Gràcies per deixar-me un comentari.