dilluns, 5 de novembre del 2012

Lanitas de Luz

imatge treta d'inspiramundo.com
Lanitas de Luz es una organització argentina que teixeix i recopila gorrets per a nens i nenes que han perdut el cabell a causa del càncer i els tractaments de quimioteràpia. 

Tal i com s'explica en aquest article, hi ha persones que es creuen a les nostres vides i sense saber com, ens la canvien per complet.

Aprofitant que la nostra incansable Monika se'n va cap allà a finals de mes... Us animeu a teixir un gorret (millor si pot ser de cotó, ja que allà és estiu ara, però si no és igual) i a portar-lo a la propera quedada d'Iluro Craft que tindrà lloc el proper diumenge 18 de novembre?? O me'l feu arribar a mi o a ella...

Fer un gorret porta molt poca feina i poc fil... ens ajudeu??

Lanitas de Luz es una organización argentina que teje y recoge gorritos para niños y niñas que han perdido el cabello a causa del cáncer y los tratamientos de quimioterapia. 
Tal y como se explica este artículo, hay personas que se cruzan en nuestras vidas y sin saber cómo, nos la cambian por completo.
Aprovechando que nuestra incansable Monika se va para allá a finales de mes... Os animáis a tejer un gorrito (mejor si puede ser de algodón, ya que van para verano allí, pero si no da igual) y traerlo al próximo encuentro de Iluro Craft que será el próximo domingo 18 de noviembre?? O me lo hacéis llegar a mi o a ella...
Tejer un gorrito lleva muy poco trabajo y poco hilo... nos ayudáis??

2 comentaris:

  1. çok güzel şapkalar ben bayıldım bunlara sizi tebrik ederim görüşmek üzere sevgiler.

    ResponElimina
  2. PRECIOSA IDEA Y BENDICIONES POR SER TAN BELLA =)

    XOXO

    ResponElimina

Gràcies per deixar-me un comentari.