dissabte, 22 de juny de 2013

Setmana contra la leucèmia 2013 - Valora la vida!

Diumenge passat vam posar a la motxilla la flor de la Monika i el llaç taronja contra la leucèmia 
i de la mà de la Carmen ens en vam anar a la marxa solidària contra la leucèmia. 12km de camí solidari, grans i petits, esmorzar de germanor, fotos i aplaudiments.
Gràcies. A la propera també vindrem!!!

Domingo pasado nos pusimos en la mochila la flor de Monika y el lazo naranja contra la leucemia,
y de la mano de Carmen nos fuimos a la marcha solidaria contra la leucemia. 12km de camino solidario, mayores y pequeños, desayuno de hermandad, fotos y aplausos.
Gracias. A la próxima también vendremos!!!
I avui dissabte 22 també hi ha celebració de la Setmana contra la Leucèmia 2013 a diverses ciutats, Mataró inclosa. Podem ajudar amb un sol SMS!! Què cal que us digui més?

Y hoy sábado 22 también hay celebración de la Semana contra la Leucemia 2013 en varias ciudades, Mataró incluida. Podemos ayudar con un solo SMS!!! ¿Hace falta que os diga algo más?


Amb motiu de la Setmana contra la Leucèmia (21-28 de juny), des de la Fundació Josep Carreras hem plantejat un repte importantíssim pels pacients malalts de leucèmia, limfomes, mieloma múltiple o altres malalties de la sang però necessitem la teva col·laboració.

Es tracta d'aconseguir 10.000€ mitjançant missatges SMS per engegar una línia de recerca científica. Les causes de mortalitat i complicacions més freqüents en els pacients amb malalties hematològiques malignes com la leucèmia són les infeccions seguides de les hemorràgies. Per oferir-los més oportunitats una de les línies de recerca de l'Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras està íntegrament dedicada a les complicacions o efectes secundaris associats al tractament, com la quimioteràpia o els trasplantaments de medul·la òssia.

Ajuda'ns perquè els pacients puguin seguir valorant la vida.
Envia un SMS amb la paraula VALORALAVIDA al 28027*.


'Valora la vida! No saps quan n'ets de fort fins que la vida et posa a prova. Somriu i gaudeix de la vida que és meravellosa'.
 
Aquest és el missatge que la Mar i molts altres pacients i ex-pacients de leucèmia i d'altres malalties hematològiques volen llançar a la societat amb motiu de la Setmana contra la Leucèmia (21-28 de juny) perquè ens ajudi a assolir el nostre repte.
La Mar té 4 anys, és de Barcelona, i quan tenia 2 anys li van diagnosticar una leucèmia aguda. El tractament que ha rebut ha estat llarg i molt dur però la Mar sempre ha tingut un gran somriure a la boca.

La seva mare, la Laura, explica: "tot aquest temps, el motor que ens ha donat força per seguir endavant, ha estat precisament ella: els seus jocs, els seus balls, el seu instint de superació, el seu somriure inesborrable... Mirant enrere, a més dels inconvenient, ens emportem moments inoblidables, però sobretot la gran lliçó que ens ha donat la Mar. Ara intento prendre'm la vida d'una altra manera, gaudint del que tinc i vivint el moment. Els problemes quotidians ja no són tan 'problemes'".

[para versión en castellano visita el Blog Fundación Carreras]

2 comentaris:

  1. Loable labor la que están realizando, ojalá se cumpla el propósito; que tengas un bonito fin de semana... ¡aaadiúuu!

    ResponElimina

Gràcies per deixar-me un comentari.