dimarts, 21 de gener del 2014

Blue&Brown Cowl

Estic passant per una etapa knitting. Fins i tot m'emporto les agulles rectes al tren!!! Ara que la gent ja s'havia costumat a veure'm amb el ganxet a la ma... no poden deixar de mirar com passo punts... és hipnòtic ^_^ Deuen pensar que estic piraaaaadaaaa jijiji i una mica de raó tenen, però no molesto oi? Pos eso.

Barrejant ratlles aleatòries marró xocolata amb les aigües de blau que vaig comprar a Terrassa, ha sortit aquest coll en punt jersei. Rematat amb unes voltes de punt baix de ganxet. Us agrada??

Estoy pasando por una etapa knitting. Incluso me llevo las agujas rectas al tren!!! Ahora que la gente ya se había acostumbrado a verme con el ganchillo en la mano... no pueden dejar de mirar cómo paso puntos... es hipnótico ^_^ Deben pensar que estoy piraaaaadaaaa jijiji y un poco de razón tienen, pero ¿no molesto, no? Pues eso.
Mezclando rayas aleatorias marrón chocolate con las aguas de azul que compré en Terrassa, ha salido este cuello en punto jersey. Rematado con unas vueltas de punto bajo de ganchillo. ¿Os gusta?


4 comentaris:

  1. Una mica pirada sí estàs... les agulles rectes al tren... pa' matarte! jajaja
    El coll ha quedat molt molt xulo!

    ResponElimina
    Respostes
    1. la iaia de psicosis semblo !!!! amb les agulles O_O

      però tu m'entens... una necessitat és una necessitat i m'és igual que la gent em miri raro

      gràcies per la floreta

      Elimina
    2. Dona sí... jo les necessitats les entenc però per a això s'han creat les agulles circulars. O pensaves que només era per teixir en rodó? ;-)

      Elimina
    3. es que quan munto punts a les circulars... m'encanta teixir en rodó!!!
      però només tinc unes amb un cable molt llarg i les agulles son massa fines amb lo qual no m'acaba d'agradar tot plegat
      m'hauràs de fer cursillu, perque de circulars soc molt autodidacta, quan trec el tema, la meva mare i la meva iaia em miren raro raro encara més raro que en el tren O_O

      Elimina

Gràcies per deixar-me un comentari.