dijous, 16 de gener del 2014

Mini SWAP Navideño Wasel Wasel – Rebut!!

Emocionada com una pepa vaig anar a buscar el paquetet que, com sempre, no trobaven els de correus. Sense ni passar per casa i per tant sense poder-lo obrir, vaig anar a l’escola a veure com els nens cantaven les nadales (estic parlant de la setmana d’abans de nadal, fa dies que us devia aquest post, jijiji) i vaig aguantar tota la sessió amb el paquet a la falda fent-li miradetes d’ànsia total...
Després de les nadales, s’havia de portar els nens al futbol. Però enmig vam menjar torrons i galetes a l’escola i els nens es van adonar que duia un paquet verd. Què és mama, què és mama, quèeee...? Em giro un moment... i ohhhh!!! Mira mama quines coses tan boniques... i ja em veieu al mig del gimnàs de l’escola, explicant a les altres mares què coi era un miniswap navideño...jajjajajaj i bavejant amb el que m’havia enviat la meva nova amiga Elena de Madrid que té aquest bloc i que em va dedicar aquesta bonica entrada.
A la nit, amb calma, vaig llegir la carteta... que boniiicaaaa
He participat en pocs swaps perque em poso molt nerviosa tant per enviar com per rebre, però aquest ha estat genial. De debo. Moltes gràcies Gemma de Wasel Wasel per la feinada d’organitzar-ho tot. Ha estat fantàstic!!




Emocionada como una pepa fui a correos a buscar el paquetito que, como siempre no encontraban los de correos. Sin pasar siquiera por casa y por tanto sin poderlo abrir, me fui al cole a ver como los niños cantaban los villancicos (estoy hablando de la semana de antes de navidad, hace días que os debía este post, jijiji) y aguanté toda la sesión con el paquete en el regazo haciéndole miraditas de ansia total...
Después de los villancicos, tenía que llevar a los niños al futbol. Pero entre una cosa y la otra, comimos turrones y galletas en el cole y los niños se dieron cuenta que llevaba un paquete verde. ¿Qué es mamá? ¿Qué es mamá? ¿Quéeeeee...? Me giro un momento y ... ohhhhh!!! Mira mamá que cosas tan bonitas... y ya me veis enmedio del gimnasio del cole, explicando a las demás madres que carajo era un miniswap navideño... jajjaja y babeando con lo que me había enviado mi nueva amiga Elena de Madrid que tiene este blog y que me dedicó esta bonita entrada.
Por la noche, con calma, leí la cartita... pero que boniiitaaaa
He participado en pocos swaps porque me pongo muy nerviosa tanto para enviar como para recibir, pero éste ha sido genial. De verdad. Muchas gracias Gemma de Wasel Wasel por el trabajo de organizarlo todo. Ha sido fantástico!!

4 comentaris:

  1. Me alegro mucho que te gustase porque como ya te he dicho lo hice con todo el cariño. Muchas gracias por la entrada ;) Un besazo!

    ResponElimina
    Respostes
    1. se notaba Elena, me encantó de verdad de la verdadera

      Un besazo a los 3 ^_^

      Elimina
  2. Mira que cuco amb mini-bufandeta i tot!
    Jo també sóc de participar poc en intercanvis perquè tinc la sensació de no donar mai la talla o d'arribar tard. Però clar, després rebre un regal sorpresa i veure que el que tu has enviat ha agradat no té preu. :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. jo pateixo tant en enviar com en rebre

      però realment aquest ha estat de nivell

      la propera fem un swap tu i jo... las 2 angustias jijijiji

      Elimina

Gràcies per deixar-me un comentari.