dilluns, 7 de setembre de 2015

#lamantadelavida

Aquest cap de setmana la xarxa ha bullit amb bones intencions i carinyo.
Realment emociona veure com es mobilitza la gent per ajudar ni que sigui amb un granet de sorra (o de llana en aquest cas)
Resumint, la Marta, la Lucía i la Clara ens demanen que teixim mantes per abrigar el fred hivern siri. Com que una manta per persona pot ser molt llarg i farragós i donat el que ens arriba a agradar teixir plegades, s'han començat a organitzar grups de treball arreu d'Espanya (i de fora)


A Mataró també volem col·laborar, oitant!!! o sigui que des d'IluroCraft ja hem començat a fer quadradets de 50x50, per afegir-los en mooooltes mantes.

contacta'ns al Face o pel bloc i teixeix amb nosaltres

En aquest post de la Lucia teniu una breu introducció a com va començar tot.
Aquí teniu el grup de Facebook: La manta de la vida, per estar al cas de les novetats i instruccions.

Este fin de semana la red ha estallado de buenas intenciones y cariño. Realmente emociona ver como la gente se moviliza para ayudar ni que sea con un granito de arena (o de lana, en este caso).
Resumiendo, que Marta, Lucía y Clara nos piden que tejamos mantas para abrigar el frío invierno sirio. Como que una manta por persona puede ser muy largo y farragoso y dado lo que nos llega a gustar tejer en grupo, se han empezado a organizar grupos de trabajo por todo España (y también fuera!!)
En Mataró también  queremos colaborar, claroquesi!!! o sea que desde IluroCraft ya hemos empezado a tejer cuadraditos de 50x50 cm, para juntarlos en muuuuchas mantas.
En este post de Lucia tenéis una breve introducción de cómo empezó todo.
Aquí tenéis el grupo de Facebook: La manta de la vida, para estar al caso de novedades e instrucciones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar-me un comentari.