dimecres, 8 de juny del 2016

la fàbrica de cèl·lules imparables

m'ha arribat aquest mail de la Fundació

us el comparteixo
envieu un SMS!!!


"La Monika tenia un pla: trencar les estadístiques". Aquestes són les paraules de la Paqui, la mare de la Monika que, amb 33 anys, ens va deixar a causa de la leucèmia. La Monika és el clar exemple d'una persona jove, forta i lluitadora que s'hagués pogut beneficiar d'un assaig clínic que s'està duent a terme en poquíssims centres d'Estats Units. ¿I a casa nostra? Encara no.
Per això, aquest mes de juny tenim un repte molt especial: aconseguir 150.000€ per a que aquest projecte de recerca pioner pugui prosperar al nostre país i oferir així més oportunitats als pacients de leucèmia que actualment no en tenen. Són persones que ja s'han sotmès a tractaments i fins i tot a un trasplantament de medul·la òssia però la malaltia ha tornat a aparèixer i s'han esgotat els diferents protocols de tractament establerts.
Mira el que volem fer!



Els resultats són molt prometedors. Després dels primers assajos clínics realitzats, un 85% de pacients malalts de leucèmia limfoblàstica aguda i fins a un 50% de pacients amb limfoma no-Hodgkin agressiu que no responien a cap tractament, estan en remissió completa.

Com ens agradaria que col·laboressis de forma puntual?

Volem recaptar almenys 150.0000€ durant el mes de juny mitjançant SMS amb la paraula IMPARABLES al 28027(cost de l'SMS: 1.2 €. Donatiu íntegre. Disponible per a mòbils Movistar, Orange, Vodafone i Yoigo Espanya).
Moltes gràcies per ser #imparablescontralaleucemia.
Segueix tot el desenvolupament de la nostra campanya i comparteix-la a www.imparables.org o a la nostra pàgina deFacebook.
Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar-me un comentari.