dimarts, 2 d’octubre de 2012

El coixí més fàcil del món


Pel facebook, una amiga de fa molt temps m’ha demanat com fer un coixí a ganxet. Fa molt de temps que no n’agafa un i quan ho feia s’hi barallava.
Vol fer un regal... Que bonic!

Intentarem fer-ho fàcil doncs però que no per això deixi de quedar xulo.
El primer que se m’acudeix per fer-lo molt fàcil és fer un sol granny square de molts colors. Per cada costat del coixí o fins i tot només per un. O el mateix amb un solid granny square.

A partir d’aquí ho podem complicar fent combinacions de 3x3 granny o barrejant-hi solids o fins i tot barrejant-hi algun altre quadradet de flors...però dèiem que l'anàvem a fer fàcil no? doncs vinga!

A la xarxa hi ha milions de tutorials, videos, passos a pas d'aquests dos senzills quadrats, jo us deixo aquests:
El de Purl Bee
per al Traditional Granny Square
El de Crochet Mania
per al Solid Granny Square
Així doncs... ara només caldrà escollir la llana i el ganxet i seguir les instruccions fins que el quadrat sigui de la mida del coixí.
Us animeu??


Por facebook, una amiga de hace mucho me ha pedido cómo tejer un cojín a ganchillo. Hace mucho tiempo que no coge un ganchillo y cuando lo hacía se peleaba con él.
Quiere hacer un regalo... Qué bonito!!

Intentaremos pues hacerlo fácil pero que no por eso deje de quedar chulo.
Lo primero que se me ocurre para hacerlo muy fácil es hacer un único granny square de muchos colores. Para cada lado del cojín o incluso sólo para uno. O lo mismo con un solid granny square.

A partir de aquí lo podemos complicar haciendo combinaciones de 3x3 granny o mezclando solids o incluso mezclando algún otro cuadradito de flores... pero decíamos que lo haríamos fácil, no? pues venga!

En la red hay millones de tutoriales, vídeos, pasos a paso de estos dos sencillos cuadraditos, yo os dejo estos:
El de Purl Bee
para el Traditional Granny Square
El de Crochet Mania
para el Solid Granny Square
Así pues... ahora sólo será necesario escoger la lana y el ganchillo y seguir las instrucciones hasta que el cuadrado sea del tamaño del cojín.
¿¿Os animáis??

1 comentari:

  1. Em semblen uns molt bons consells per no haver-se de barallar amb el ganxet. Ademés, he après quin és el Solid Granny, el qual no sabia que es deia així. Una abraçada.

    ResponElimina

Gràcies per deixar-me un comentari.