dimarts, 11 de desembre de 2012

Innocent & Les petits frères des Pauvres

Això dels retos amistosos es la pera. Coneixes nous blocs i alhora et dones a conèixer. Aprens a fer coses noves o que tenies a la llista de coses per fer i no t'acabaves de decidir a fer mai.

http://www.innocent.fr
Gràcies al reto amistoso #35 organitzat per la Gloria Beatriz he conegut la Valentina, que té un bonic bloc: Fille de fil.

I ella està col·laborant en teixir petits barrets per posar en ampolles de smoothies. Per cada ampolla amb barret que es vengui, es donaran 0.20€ a una associació francesa que es diu "Les petits frères des pauvres" que amb més de 60 anys d'existència acompanyen a persones grans que estan soles, en situacions de pobresa, exclusió i malaties greus.

Ja us podeu imaginar qui ha teixit barrets oi??
Doncs aquí els teniu. Cap a França que se'n va la meva petita col·laboració. Més informació aquí.

Esto de los retos amistosos es la pera. Conoces nuevos blogs y a la vez te das a conocer. Aprendes a hacer cosas nuevas o que tenías en la lista de cosas por hacer y no acababas de decicirte a hacer nunca.
Gracias al reto amistoso #35 organizado por Gloria Beatriz he conocido a Valentina, que tiene un bonito blog: Fille de fil.
Ella está colaborando en tejer pequeños gorritos para poner en botellas de smoothies. Por cada botella con gorrito que se venda, se donarán 0.20€ a una asociación francesa que se llama "Les petits frères des pauvres" que con más de 60 años de existencia acompañan a personas mayores que están solas, en situación de pobreza, exclusión y enfermedades graves.
Ya os podéis imaginar quién ha tejido gorritos ¿verdad?
Pues aquí los tenéis. Hacia Francia se va mi pequeña colaboración. Más información aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar-me un comentari.