dimarts, 13 d’agost del 2013

nanosegundo girl

Hi havia una vegada una nena que feia ninotets de feltre. I punt de creu.
I tenia una amiga malalta de leucèmia, malalta d'Internet i malalta de ganxet. Que li va folrar les crosses de ganxet de colorins i li va obrir un bloc i la va subscriure a milions de pàgines que li envien coses cada dia.
Un dia, l'amiga li va ensenyar a fer quatre puntades de ganxet i en un pis pas, la nena era la master del universo del ganxet. Va quedar batejada com a nanosegundo girl.
L'amiga de la leucèmia no va poder seguir lluitant i va començar a passar, a fer tapetes al cel.
I la nanosegundo girl es va quedar a mitges en la seva instrucció ganxetil. Ni ganes tenia de reprendre el que li recordava tant la seva amiga.

Però el nostre àngel de la guarda ens va fer veure que encara que ella no hi fós, nosaltres podíem ser amigues, sense substituir el buit que ens havia deixat, ni tan sols pretendre-ho, però que aquells moments tontos que de vegades tenim i que ella ens omplia, ara ens els omplim a 3. (te debo un post irene, pero éste me lo puso a huevo inés el lunes pasado)

I ara som amigues. Amigues amb accent a la M.
I quan ens trobem ens fem regalets. Perquè és una manera de dir-nos "he pensat en tu". Tot i que ja ho sabem. Perquè ens ho diem mil vegades cada dia.
I el dia que vam dinar juntes i que em van desfer el tapete... (grgrgrgrgr) li vaig portar trapillo i un ganxet del 10 i va voler que li comencés una bossa del trapillo taronja que li havia portat. Mentre xerràvem i ells desfeien el meu tapete, jo anava fent passades de punt baix... i se'n va endur com mig pam de bossa a casa.


No us dic res més. Al vespre ja l'havia acabat. Sense explicar-li com fer les nanses.
Només us deixo fotos i reconec oficialment que és la nanosegundo girl. 
#Oletu!! Wapa més que wapa!!

gracias

5 comentaris:

  1. Ohhhh eres la más grande, por supuesto que somos amigas con acento en la M y por si no lo sabias la gran maestra la tenemos en el cielo y ahora la maestra de la tierra eres tu. No te va a quedar otra que seguir enseñándome porque en esto del ganchillo soy muy básica.
    Muchas gracias wapetona.

    ResponElimina
    Respostes
    1. aquí la maestra paloquesea, tendremos que hacer un intercambio y me inicias en el fieltro ^_^

      besote y gracias a ti

      Elimina
  2. No he podido comentar hasta ahora... ¡¡¡ME ENCANTA!!!
    Qué entrada más bonita...
    Algo está moviendo en el cielo para que hayan pasado estas cosas... para que no me quede sin consejera de "labores", para que pueda hablar de animales sin sentirme "la rara", para que puedan aconsejarme de viajes...

    Me alegro de teneros.
    Inés... sé que tiene que estar orgullosísima de ti... rabiando en el fondo por tu increíble velocidad de nanosegundo para aprendir!!!! Estás hecha una buena pieza!!!

    ResponElimina

Gràcies per deixar-me un comentari.