divendres, 14 de febrer de 2014

Love week - el retonno de la cuinera

Portava des del mes de setembre intentant que em sortís una coca comestible. Si, si, no rigueu!! 
Les famílies de sisè fem coques cada divendres i organitzem merendola a l'escola per recaptar fons pel viatge de fi de curs. I a aquestes alçades, encara no havien pogut posar-ne cap de les meves a la venda (bé, potser una...)
Quan no pujava, quedava crua, o es cremava, o quedava petrificada... M'han passat totes les coses possibles que li pot passar a un pastís dins del forn (o fora...)
I no ho entenc... "abans" no se'm donava malament la cuina... No recordo quan vaig començar a fer aquests desastres... però estava en un moment que no sabia si riure o plorar...

Enfin, que no patiu més. Avui es pot dir que ha tornat la sonietaSun de sempre, la que feia coques de iogurt en un plis plas:
  • 1 iogurt natural
  • 2 mides de sucre
  • 3 mides de farina
  • 1/2 mida d'oli
  • 3 ous
  • llevat en pols
  • polsim de sal
  • polsim d'espècies màgiques holandeses
Remenat amb amor. Remanat amb carinyo... Al forn 25 minuts, punxa, una micona més... 10 minutets més mmmmm yatá!!! Treiem del forn i deixem refredar en el marbre...I ens n'anem a sopar uns formatgets amb sangria de cava amb unes amigues (potser va ser aquest l'ingredient màgic?)
Aquest matí l'he tallat i he flipat. Alt, esponjós, cuit, bon color, bona olor... fins i tot ha passat el test de tast d'en Jan...

al forn, creuem els dits...
al horno, crucemos los dedos...

en procés de refredament, mala pinta no té...
en proceso de enfriamiento, mala pinta no tiene...

El tallem a llesques
Lo cortamos a rebanadas

pinchito corasonsito by #tiger

Tadah!!! Cap a l'escola va, a la merendola pro viatge 6è
Tadah!! Hacia el cole va, a la merendola pro viaje 6º

Llevaba desde el mes de septiembre intentando que me saliera un bizcocho comestible. Si, si, no riais!! 
Les familias de sexto hacemos bizcochos cada viernes y organizamos una merendola en el cole para recaudar fondos para el viaje de fin de curso. Y a estas alturas, todavía no habían podido poner ninguna de las mías a la venta (mmmm, me parece que una)
Cuando no subía, quedaba cruda, o se quemaba, o quedaba petrificada... Me han pasado todas las cosas posibles que le puede pasar a una tarta dentro del horno (o fuera...)
Y no lo entiendo... "antes" no se me daba mal la cocina... No recuerdo cuando empecé a perpetrar estos desastres... pero estaba en un momento que no sabía si reir o llorar...

Enfin, que no sufráis más. Hoy se puede decir que ha vuelto la sonietaSun de siempre, la que hacía bizcochos de yogur en un plis plas:
  • 1 yogur natural
  • 2 medidas de azúcar
  • 3 medidas de harina
  • 1/2 medida de aceite
  • 3 huevos
  • levadura en polvo
  • pellizco de sal
  • pellizco de especias mágicas holandesas
Mezclado con amor. Mezclado con cariño... Al horno 25 minutos, picha, un poquitín más... 10 minutejos más... mmmm yatá!!! Sacamos del horno y dejamos enfriar en el mármol. Y nos vamos a cenar unos quesos con sangría de cava con unas amigas (quizá fue éste el ingrediente mágico??)
Esta mañana lo he cortado y he flipado. Alto, esponjoso, cocido, buen color, buen olor... incluso ha pasado el test de cata de Jan...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar-me un comentari.