Portava des del mes de setembre intentant que em sortís una coca comestible. Si, si, no rigueu!!
Les famílies de sisè fem coques cada divendres i organitzem merendola a l'escola per recaptar fons pel viatge de fi de curs. I a aquestes alçades, encara no havien pogut posar-ne cap de les meves a la venda (bé, potser una...)
Quan no pujava, quedava crua, o es cremava, o quedava petrificada... M'han passat totes les coses possibles que li pot passar a un pastís dins del forn (o fora...)
I no ho entenc... "abans" no se'm donava malament la cuina... No recordo quan vaig començar a fer aquests desastres... però estava en un moment que no sabia si riure o plorar...
Enfin, que no patiu més. Avui es pot dir que ha tornat la sonietaSun de sempre, la que feia coques de iogurt en un plis plas:
- 1 iogurt natural
- 2 mides de sucre
- 3 mides de farina
- 1/2 mida d'oli
- 3 ous
- llevat en pols
- polsim de sal
- polsim d'espècies màgiques holandeses
Remenat amb amor. Remanat amb carinyo... Al forn 25 minuts, punxa, una micona més... 10 minutets més mmmmm yatá!!! Treiem del forn i deixem refredar en el marbre...I ens n'anem a sopar uns formatgets amb sangria de cava amb unes amigues (potser va ser aquest l'ingredient màgic?)
Aquest matí l'he tallat i he flipat. Alt, esponjós, cuit, bon color, bona olor... fins i tot ha passat el test de tast d'en Jan...
![]() |
al
forn, creuem els dits... al horno, crucemos los dedos... |
![]() |
en
procés de refredament, mala pinta no té... en proceso de enfriamiento, mala pinta no tiene... |
![]() |
El
tallem a llesques Lo cortamos a rebanadas |
![]() |
pinchito corasonsito by #tiger |
![]() |
Tadah!!!
Cap a l'escola va, a la merendola pro viatge 6è Tadah!! Hacia el cole va, a la merendola pro viaje 6º |
Llevaba desde el mes de septiembre intentando
que me saliera un bizcocho comestible. Si, si, no riais!!
Les familias de sexto hacemos bizcochos cada
viernes y organizamos una merendola en el cole para recaudar fondos para el viaje
de fin de curso. Y a estas alturas, todavía no habían podido poner
ninguna de las mías a la venta (mmmm, me parece que una)
Cuando no subía, quedaba cruda, o se
quemaba, o quedaba petrificada... Me han pasado todas las cosas posibles que
le puede pasar a una tarta dentro del horno (o fuera...)
Y no lo entiendo... "antes" no se
me daba mal la cocina... No recuerdo cuando empecé a perpetrar estos
desastres... pero estaba en un momento que no sabía si reir o llorar...
Enfin, que no sufráis más. Hoy
se puede decir que ha vuelto la sonietaSun de siempre, la que hacía bizcochos
de yogur en un plis plas:
- 1 yogur natural
- 2 medidas de azúcar
- 3 medidas de harina
- 1/2 medida de aceite
- 3 huevos
- levadura en polvo
- pellizco de sal
- pellizco de especias mágicas holandesas
Mezclado con amor. Mezclado con cariño... Al horno 25 minutos, picha,
un poquitín más... 10 minutejos más... mmmm yatá!!!
Sacamos del horno y dejamos enfriar en el mármol. Y nos vamos a cenar
unos quesos con sangría de cava con unas amigas (quizá fue éste
el ingrediente mágico??)
Esta mañana lo he cortado y he flipado.
Alto, esponjoso, cocido, buen color, buen olor... incluso ha pasado el test
de cata de Jan...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per deixar-me un comentari.