divendres, 7 de març de 2014

Proyecto M [9] - cap de setmana de ganxet solidari

Recordeu que aquest cap de setmana tenim 2 propostes solidàries a l'agenda per recaptar fons per la Fundació Carreras.

Recordad que este fin de semana tenemos 2 propuestas solidarias en la agenda para recaudar fondos para la Fundació Carreras.

1.- Demà 8 de març, dissabte, a les 5 de la tarda. 
TALLER DE GANXET al mòdul del menjador de l'escola Angeleta Ferrer de Mataró (c.Ciutat Freta, 31)
Farem una boleta contra la leucèmia o un granny square, o una polsera de trapillo o de gometes. Aportació voluntària. Confirmeu assistència a cosetespetites@gmail.com
1.- Mañana 8 de marzo, sábado, a las 5 de la tarde. 
TALLER DE GANCHILLO en el módulo del comedor del colegio Angeleta Ferrer de Mataró (c.Ciutat Freta, 31) Tejeremos una bolita contra la leucemia o un granny square o una pulsera de trapillo o de gomitas. Aportación voluntaria. Confirmad asistencia a cosetespetites@gmail.com2.- Diumenge, 9 de març a les 5 de la tarda.
Trobada mensual d'IluroCraft. Les nenes d'IluroCraft ens afegim a la festa solidària ganxetil per recordar la Mònika Versace teixint tapetes taronges i blaus i bolillongs de colors. Passeu pel Pétits Délices del c. Nou de Mataró a ganxetar o a veure'ns i feu una aportació voluntària per a la
Fundació Carreras. Accediu al patró del bolillong si voleu anar-ne fent o a una selecció de tapetes no gaire complicats ni massa grossos. 
2.- Domingo, 9 de marzo a las 5 de la tarde.
Quedada mensual de IluroCraft. Las niñas de IluroCraft nos añadimos a la fiesta solidaria ganchetil para recordar a Mònika Versace tejiendo tapetes naranjas y azules y bolillongs de colores. Pasad por Pétits Délices en c. Nou de Mataró a ganchillear o a vernos y haced una aportación voluntaria para la Fundació Carreras. Acceded al patrón del bolillong si queréis ir tejiendo o a una selección de tapetes no muy complicados ni demasiado grandes.


Thank you!!

4 comentaris:

 1. Que vagi molt bé el dia. Entenc que els tapetes els poden portar directament el dia de la festa?...

  Gràcies

  ResponElimina
  Respostes
  1. sisi
   si vas a venir, pots portar-los directament diumenge 23
   si no pots venir aquell dia i vols col·laborar, els pots portar a un punt de recollida fins el dia 14

   gràcies, el cap de setmana ha estat intens!!!

   Elimina

Gràcies per deixar-me un comentari.